POSLALA PORUKU

SKINULA SE U DONJE RUBLJE U PODZEMNOJ: Slavna plus size manekenka poručila: ‘Potpuno ću vam se razotkriti’

Poznata plus size manekenka Iskra Lawrence ne srami se isticati obline u donjem rublju.

26-godišnji model i aktivistica Iskra Lawrence ne srami se svojih bujnih oblina, a to je odkazala i u prepunoj podzemnoj željeznici, gdje se skinula u donje rublje i počastila putnike motivacijskim govorom o prihvaćanju svog tijela.

BUJNA LJEPOTICA: Iskra Lawrence bradavicama izludila svoje fanove

“Potpuno ću vam se razotkriti kako bih dokazala da možemo imati kontrolu nad osjećajima koje gajimo prema sebi. Danas ću se učiniti ranjivom kako biste vidjeli kakvo sam mišljenje prije imala o svom tijelu, a kakvo imam danas”, objašnjava Iskra u videu snimljenom u podzemnoj željeznici u sklopu serije #UNMUTED na Youtubeu.

iskra-lawrence

“Odrasla sam mrzeći ono što sam vidjela u ogledalu jer mi je društvo neprestano govorilo da nije dovoljno dobro. Uvijek sam mislila da sa mnom nešto nije u redu jer nemam razmak između bedara, zbog celulita i osjećala sam da nisam dovoljno mršava. Mediji i društvo nam nameću nerealne standarde ljepote, a mnogo smo više od toga”, poručila je Iskra.

“Nadam se da ću, dijeleći s vama svoju priču, potaknuti vas da se vidite drugačijim očima. Svatko od nas posjeduje puno više vrijednosti od same fizičke pojavnosti. Svio smo braća i sestre i svi smo jednaki. Zato molim vas, kad se ponovno pogledate u ogledalo, ne ističite svoje nesigurnosti, ne gledajte negativno na stvari za koje vam društvo govori da nije dovoljno dobro zato što ste više od toga”, rekla je ljepotica.

Također je poticala putnike u podzemnoj na ljubav prema sebi. “Zaslužujete voljeti sebe, zaslužujete se osjećati dobro i puno samopouzdanja i zaista se nadam da ste se danas uspjeli povezati sa mnom i sa sobom i da ćete izvući neku pouku iz moje poruke”, završila je svoj govor slavna ljepotica i zaradila pljesak.

Povratak na Net.hr