OŠTRE MJERE

SKANDAL NA IZBORU ZA MISS UNIVERSE HRVATSKE: Neće sudjelovati jer je bila u Grazu: ‘Nikad se više neću prijaviti, sramota…’

Katarina tvrdi da su joj tek dan prije natjecanja priopćili da je suspendirana, iako su već neko vrijeme znali da je boravila u inozemstvu

Katarina Klarić, 20-godišnjakinja koja je večeras trebala biti u izboru za Miss Universe Hrvatske 2020., ipak neće sudjelovati na natjecanju. Naime, ona je u srijedu doputovala iz Graza, zbog čega nije mogla potpisati izjavu da prethodnih 14 dana nije bila izvan granica Republike Hrvatske.

https://www.instagram.com/p/B48XUciBQxT/?hl=hr

 

‘Ima pravo biti razočarana’

“To nije odluka direkcije niti ravnateljstva HRT-a. Ona nije službeno diskvalificirana. Djevojke su trebale potpisati izjavu kako u prethodnih 14 dana nisu boravile izvan Hrvatske. Katarina to nije mogla potpisati jer je došla iz Graza. Da je potpisala, imala bi kaznenu odgovornost”, ispričala je poduzetnica i bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Delač za 24sata. Dodala je da su morali poduzeti mjere prevencije pa će na natjecanju u studiju biti samo žiri i natjecateljice. “Katarina ima pravo biti razočarana. Mi smo joj se ispričali, dali smo joj poklone… Odluka nije s naše strane. Pričali smo s njom osobno i njezinim roditeljima. Ima pravo biti razočarana, djevojka je lijepa i mlada”, rekla je Delač.

https://www.instagram.com/p/B8195AOBiwG/?hl=hr

 

Cijela obitelj je u šoku

Katarina je za 24sata ispričala da su sve natjecateljice išle u Graz u subotu, 22. veljače. Ondje su imale snimanje u haljinama i kupaćim kostimima, a Katarina je odlučila ostati, s obzirom na to da živi u Grazu. To je djevojkama priopćila onog dana kad su se one vraćale u Hrvatsku i tada nije bilo govora da neće sudjelovati na natjecanju. “Ništa mi nisu rekli oko toga, a znali su da ostajem gore jer tamo živim. Tek jučer su mi rekli kad smo imali probe i kad je ispred mene došao taj papir”, rekla je Katarina koja još ne može doći k sebi. Jednako šokirana je i njezina obitelj. Iz organizacije izbora su joj rekli da se prijavi sljedeće godine, no ona tvrdi da to ne dolazi u obzir. “Nema šanse više, nikad, nakon što su se ovako ponijeli, sramota”, zaključila je razočarana Katarina.

https://www.instagram.com/p/B2tzCaIIhwa/?hl=hr

https://www.instagram.com/p/B1T0ClxoTdc/?hl=hr

Povratak na Net.hr