DRŽIMO FIGE!

SJEĆATE LI SE NJE? Crnokosa zavodnica vraća se u ‘Ljubav je na selu’, a sada je najponosnija na svoju guzu

Iako ove sezone neće biti Neve, čini se kako bi svejedno moglo biti zanimljivo…

Fanovi popularnog showa Ljubav je na selu možda se sjećaju Ines Petrić, crnokose 44-godišnjakinje koja je prije dvije godine bila na farmi 13 godina mlađeg Gorana Špehara. Ines je odlučila ponovno okušati sreću i prijaviti se u novu sezonu showa.

‘Želim vidjeti kako bih se snašla u maloj sredini i s osobama koje su različitog karaktera od mog. Volim izazove i volim osjetiti adrenalin i uzbuđenje’, rekla je Ines za RTL.

Nada se kako će je farmer kojem je pisala odabrati među tri djevojke koje idu u finale. ‘Rado bih voljela ponovno ući među zadnje tri djevojke jer ulazak među tri finalistice smatram velikim uspjehom, koji bih rado ponovila. I kad bi se samo to opet ostvarilo, ja bih bila prezadovoljna’, kaže Ines.

44-godišnjakinja svakodnevno pohodi teretanu te jako brine o svom izgledu, a kao iskusna frizerka, planira brinuti i o izgledu svog muškarca.

‘Iskusna sam frizerka i odlučila sam, ako prođem dalje, svog farmera opuštati masažama glave, a ako mi dopusti, i ošišati ga i uljepšati’, kaže Ines.

A da brine o svom izgledu i da to voli pokazati, jasno je i s fotografija njenih društvenih mreža. Vrućih fotografija na Facebooku ne nedostaje, a čini se da je posebno ponosna na svoju guzu.

 

Povratak na Net.hr