VRELA STARLETA

SJEĆATE SE NJE? Barbara Šegetin pozirala u oskudnim krpicama, a fanovi se pitaju – je li opet povećala bujne grudi?

Barbara se nakon prekida zaruka s tajanstvenim Beograđaninom više često ne pojavljuje u javnosti, no još uvijek je aktivna na društvenim mrežama te je najavila proboj u pjevačke vode

Starleta Barbara Šegetin (29) koja je javnosti poznata kao bivša zvijezda regionalnog Big Brothera iz 2015. godine na svom Instagram profilu objavila je isječak iz videospota jednog srpskog glazbenika gdje se okušala kao glumica te je potaknula lavinu nagađanja oko svog bujnog poprsja.

Zgodna Barbara pozirala je u srebrnoj mikro haljinici koja je jedva zauzdala njezine bujne grudi zaogrnuta u krzno, isturivši pri tome i svoje dugim vitke noge u prvi plan.

https://www.instagram.com/p/BwuzZmPAv8b/

Njezini pratitelji primijetili su da su njezine grudi još veće. Barbara je svojevremeno priznala da je prvo povećanje grudi financirala njezina mama Jasenka koja ih je platila 2500 eura. O novom estetskom zahvatu na poprsju još se nije oglasila, pa se nagađa da je ipak u pitanju fotošopiranje spomenute fotografije.

Barbara se nakon prekida zaruka s tajanstvenim Beograđaninom više često ne pojavljuje u javnosti, no još uvijek je aktivna na društvenim mrežama. Živi u Beogradu te je najavila proboj u pjevačke vode.

https://www.instagram.com/p/BwsBPkGgijm/

https://www.instagram.com/p/BwfTdigAQY5/

https://www.instagram.com/p/Bv7GsX-A8Gv/

https://www.instagram.com/p/BvhoundH4DX/

https://www.instagram.com/p/Bt_pOoBA_FO/

Povratak na Net.hr