SJECATE LI SE NJEGA? 'Zgodni kriminalac' planira manekensku karijeru

Jeremy Meeks osuden je kriminalac i trenutno ‘guli’ dvije godine u zatvoru. No, cim izade ceka ga svijeta karijera u manekenstvu, smatra njegov agent, a Meeks se vec sada sprema na svjetsku slavu.

Kada je kalifornijska policija na svom Facebook profilu objavila fotografiju osudenog kriminalca Jeremy Meeksa, internet je ‘eksplodirao’. Pod tom fotkom ostavljeno je tisuce komentara divljenja ‘izvanserijskoj ljepoti’ kalifornijskog prijestupnika, a mediji su tjednima o njemu pisali.

Meeks ce, cini se, unovciti svoju slavu. Unajmio je agenta, Jima Jordana, koji mu vec priprema poslove za vrijeme kada izade iz zatvora, pise ABC News. Meeks je osuden na dvije godine, a kaznu je poceo odradivati proslog mjeseca.

“Dobio sam priliku promijeniti svoj zivot i pobrinuti se za svoju obitelj. Nikada nisam mislio da ce bilo tko u svijetu zamijetiti moj izgled i osjecam se zahvalnim i blagoslovljenim zbog toga”, rekao je Jeremy te dodao da vec sada jede zdravo, radi vjezbe za trbuh i leda i ostaje u tip-top formi.

Povratak na Net.hr