NOVA KARIJERA

SJEĆATE LI SE NJE? Evo gdje je danas Gianna koja nam je pokazivala grudi u ‘Golim vijestima’

Splićanka je postala poznata kada je vodila Gole vijesti u Red Carpetu, a okušala se i u pjevačkim te manekenskim vodama.

Gianna Apostolski ostala je upamćena po svojim grudima koje je pokazala u Golim vijestima u Red Carpetu. Nakon toga se okušala u pjevačkim te manekenskim vodama, a sada se ona i njen mlađi dečko bave nečim sasvim drugačijim.

“Bavimo se concierge uslugom. Znači, kad klijent dođe kod nas može iznajmiti privatni avion, jahtu, vilu, batlera, kuhara”, objasnila je Gianna, piše 100posto.hr.

Gianna je pozirala LupinuFoto: Filip Brala/PIXSELL

Prisjetila se svojih početaka u medijima.

“Te gole vijesti meni nisu ništa dobro donijele jer smo jako konzervativna država i ljudima je to bilo ono, evo sad se skinula, pokazala sise i ne znam što, a glumice se skidaju u filmovima, pa nitko ništa ne komentira. Danas je glavna vijest da Jelena Rozga šeta bez grudnjaka, a kad sam ja to napravila prije 20 godina, onda je bilo da sam ovakva i onakva”, kazala je Apostoloski.

Gianna je ostala trudna sa 17 i pol godina i teško se snalazila.

“Došla sam u Zagreb s malim djetetom i nije mi bilo lako. Znači, Zagreb je grad koji te pojede. Trebala sam naći posao, čuvati dijete, brinuti se o svemu i nije lako kad nemaš ničiju pomoć”, ispričala je. NO, uspjela se snaći i danas je jako ponosna na sebe i na svog sina koji sada ima 22 godine.

“Svako ima svoj križ, svatko nosi svoj križ i svatko ima svoje razloge zašto je u životu napravio neke stvar”, dodala je Gianna te poručila svima da nema koristi od nerviranja.

Povratak na Net.hr