MALA PAMETNICA

SJEĆATE LI SE MALENE HELENE? Djevojčica je narasla i danas izgleda ovako

Malena Helena proslavila se svojim odgovorima na pitanja o tome što je simpatija, što je ljubav ili ljubomora, a evo što misli danas o svemu tome.

Što je simpatija, što je ljubav ili ljubomora, što je dijeta – na sva je ta pitanja malena Helena Jakovljević u emisiji Kefalica na TV Pinku dala iskrene odgovore, koji su oduševili milijune gledatelja na YouTubeu. Sada je Helena starija, ali i dalje jednako mudra i simpatična.

NAKON 12 GODINA IZBIVANJA: Poznata voditeljica se vraća na Novu TV. Sjećate li se nje?

“Ne volim kad me ljudi na cesti pitaju jesi ti Helena Jakovljević”, otkrila je Helena u najnovijem intervjuu, koji možete pogledati ovdje.

Mala Helena danas je simpatična 11-godišnjakinja koja snima film.
Mala Helena danas je simpatična 11-godišnjakinja koja snima film.Foto: Screenshot Mondo TV

Mala pametnica koja je šaljivo i mudro odgovarala na pitanja o ljubavi zbog prepoznavanja na ulici neko se vrijeme povukla iz javnosti, ali ni tada nije mirovala. Helena je snimala film Ime: dobrica, prezime: nepoznato, a ulogu u filmu dobila je upravo zahvaljujući Kefalici.

“Povukla sam se u dogovoru s roditeljima jer su me nepoznata djeca stalno vukla za ruku. Kad sam se malo maknula dok film nije bio snimljen, sve je bilo dobro i mirno. Sad će opet sve krenuti… Ali naviknula sam se, ne reagiram nikako na to, svejedno mi je hoće li me prepoznati ili ne”, otkriva simpatična 11-godišnjica, koja sada ide u 5. razred i ima sve petice u školi.

“Neću biti glumica kad narastem, smeta mi sva ta pažnja. Ja bih se voljela ovime baviti, kad bi se film samo snimio i nikada emitirao. Voljela bih biti veterinar. Imam zapadnoškotskog terijera Ogija i on se isto pojavljuje u filmu”, rekla je Helena.

Što se tiče odgovora iz popularne emisije, danas bi oni bili skroz drugačiji. Jedino što se od tada nije promijenilo je njezina ljubav prema – slatkišima.

Povratak na Net.hr