LJUBAV CVATE

SIMONA SLAVI PRVU GODIŠNJICU BRAKA: ‘Bog me kroz mog muža uči, tješi, ljubi… Svaka sekunda s njim je dar s neba’

Bivša supruga Ante Gotovca za nekoliko tjedana treba roditi. Sa svojim suprugom Stanislavom slavi prvu godišnjicu braka.

Simona Mijoković je jučer sa suprugom Stanislavom proslavila prvu godišnjicu braka.

Supružnici su taj dan obilježili na društvenim mrežama.

“Danas nam je godišnjica braka. A što da kažem, a da nisam već napisala… Kažu radost se živi, a ne priča se o njoj. Ali moje srce kada svjedoči o radosti u našem braku s tim svjedočim koliko je Bog Velik, koliko je Svemoguć! Koliko me kroz mog muža uči, tješi, ljubi… Svaka sekunda, svaka minuta, svaki sat, svaki dan, svaki tjedan, svaki mjesec s tobom ljubljeni mužu je DAR S Neba. Hvala Isusu na našem sakramentu, hvala Mu što nam je darovao već prvu godinu našeg braka dar roditeljstva – našeg sinčića – Joshue. Hvala Mu na svemu što je Učinio i Čini u našem braku i životu.
Volim Te premalo je reći, Ljubljeni moj mužu”, napisala je Simona uz fotografiju s vjenčanja.

“Kao što sam i na vjenčanju rekla: neka nam Isus uvijek bude na 1 mjestu i sve će biti na pravom … “Tražite najprije Kraljevstvo Božje i Pravdu Njegovu i sve ostalo će vam se nadodati. ( Mat6,33)”, zaključila je bivša starleta.

Ubrzo se oglasio i Stanislav.

“Volim Te ljubljena moja ženice. Svaka minuta s tobom je Božji dar i neizmjerno neopisivi predivan doživljaj”, poručio je svojoj supruzi.

Simona mu je ekspresno odgovorila:

Paru su čestitali i njihovi prijatelji.

Povratak na Net.hr