STIGLA PRINOVA

SIMONA RODILA TREĆE DIJETE: Postala majka malene djevojčice; otkrila koje joj je neobično ime nadjenula

Bivša starleta potpuno se okrenula Bogu i obitelji, koju je proširila za jednog člana. Naime, prije nekoliko je dana postala majka djevojčice kojoj je nadjenula vrlo zanimljivo ime.

Simona Gotovac Mijoković rodila je treće dijete, djevojčicu, koju je dobila sa suprugom Stanislavom. Na svom je Facebooku objavila fotografiju malene te otkrila da ju je nazvala Amalia.

SIMONA POKAZALA SINČIĆA: Ponosna majka s osmijehom od uha do uha zahvalila Bogu

“Od prvog dana pa svih ovih mjeseci čvrsto i hrabro vjerovala sam u tebe. Iako smo svih ovih mjeseci plovile na olujnom moru, punih valova i bura , nismo se bojale. Dapače, hrabro smo sjedile u našoj lađi jer naš Kormilar, ljubljeni Isus, štitio nas je od svih oluja. Hrabro si došla i radosno ostala! Kćeri moja ljubljena Amalia, ti si Čudo, još jedno VELIKO čudo Božje ljubavi i milosrđa u mom životu”, napisala je Simona.

Simona i Stanislav vjenčali su se 2016. godine, a s obitelji žive u austrijskom Linzu. Osim malene Amalije, imaju i sinčića Joshuu te kćer Gabrijelu, koju je Simona dobila u braku s bivšim suprugom Antom Gotovcem.

Povratak na Net.hr