‘Simona je moja životna ljubav, ponovio bih sve’

Nakon podužeg izbivanja iz medija, kontroverzni Ante Gotovac pojavio se pred kamerama i otkrio da sada vodi normalniji i smireniji život.

‘Nakon svih životnih stresova i padova, malo sam se prikrio da posložim neke kockice u glavi. Mislim da je rastava braka nakon smrti voljene osobe jedan od najgorih životnih stresova’, komentirao je Ante Gotovac smrt svog oca, koja ga je veoma jako pogodila.

Poznat kao veoma bučan i kontroverzan, Ante tvrdi da sada vodi puno smireniji život. Bavi se poslom koji još uvijek ne želi otkriti, a kako kaže, ‘prekinuo je i ljubav prema drogama’.

Iako bi se volio skrasiti uz neku žensku osobu, Ante priznaje da još uvijek nije prebolio Simonu.

‘Ponovio bih apsolutno sve. Simona je bila moja najveća životna ljubav. No, životni putevi su nam se razišli’, ispričao je Ante za Red Carpet te dodao da su mu posljednje dvije godine bile jako teške.

‘Primio sam se posla i povukao. Život me zgazio, ljudi su me zgazili, iskreni prijatelji su me zgazili’, pojadao se Ante te priznao kako od mnoštva prijatelja sad ima samo tri, ona prava.

Medijske napise o Simoni, koja je navodno bila upletena u prostituciju, Anti je bilo jako teško čuti i čitati. Kao kaže, dao je srce i dušu da joj pomogne da postane medijska osoba jer je to uvijek željela, a danas mu je žao što u tome nije uspjela.

Povratak na Net.hr