ŠTO ĆE SADA REĆI LILLE?

ŠIMLEŠA OPET ‘OPRAO’ PO LIDIJI BAČIĆ: ‘Cijenim žene koje pažnju privlače mozgom, a ne tijelom iz 659 tisuća kuteva’

U današnjoj emisiji “Nedjeljom u 2” gostovao je poznati sociolog i kolumnist kojega svi najbolje pamte po okršaju s pjevačicom Lidijom Bačić.

Voditelj Aleksandar Stanković prvih je 45 minuta ispitivao svojega gosta Brunu Šimlešu o ljubavi, životu i vjeri, a tek je onda postalo zanimljivo. Naravno da emisija nije mogla proći bez teme koja je ne tako davno zabavljala hrvatsku javnost poput kakve sapunice.

‘Legitimno je da netko svoj seksepil koristi u promotivne svrhe’

Kada ga je priupitao o “onoj kolumni o umjetnici Lidiji Bačić“, Šimleša je rekao: “To je bila potpuno bizarna situacija, nikad se nisam našao u sličnoj situaciji”.

“Legitimno je da netko svoj seksepil koristi u promotivne svrhe, ali bih doista htio da od 10 članaka o ženama na portalima, njih 7 ne bude o tome što su obukle ili nisu”, rekao je.

Nekad je baš gušt sidit na podu ;)

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

Zgrozio se činjenicom da se curice u vrtiću natječu u tome koja je mršavija – što se dogodilo njegovoj kćeri. A najveća je tema razgovora djevojčica u 3. razredu, kako kaže, koja je najseksepilnija naša pjevačica.

PROPALO JAVNO MIRENJE LIDIJE I ŠIMLEŠE: ‘Ne znam kako će on biti uzor svojim kćerima. Sram te može biti Bruno!’

‘Ponovio bih apsolutno sve osim dvije riječi’

Na Stankovićev komentar da je Lidiju Bačić opisao u kontekstu žene koja “nema zategnuti um” Šimleša je odgovorio kako o njoj ništa konkretno nije napisao jer je osobno ne poznaje.

#kompas #lidijapjesme #blastfromthepast

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

“Da danas pišem tu kolumnu, ponovio bih apsolutno sve osim dvije riječi – ne bih iskoristio ime i prezime da se to ne percipira kao osobni napad”, priznao je.

“Kolumna je izazvala interes, a ja sam napisao sljedeće: ‘Mislim da svatko smije svoje tijelo koristiti kako želi i imidž graditi kako želi, ali više cijenim žene koje pažnju privlače mozgom, a ne samo svojim tijelom iz 659 tisuća kuteva'”, objasnio je i dodao da ga ne zanimaju slike polugolih žena.

“Nemojte me muljati”, Stanković ga je brzopotezno poklopio. “Nemojte suditi prema sebi”, uzvratio je Šimleša. “Ja gledam druge žene, ali gledam i svoju suprugu”, priznao je Stanković. “Sretno vam bilo”, zaključio je Šimleša.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr