ZASTRAŠUJUĆI DETALJI

SILOVANA I MUČENA: Procurila jeziva snimka u kojoj Angelina objašnjava ulazak u iluminate

Nekoliko dana nakon vijesti o razvodu od Brada Pitta, na internetu se pojavila jeziva snimka iz Angelinine prošlosti.

Nakon što se pročula vijest o razvodu Brada Pitta i Angeline Jolie, u javnost su procurili detalji iz privatnog života para.

OVO JE RAT: Angelina Jolie okupila tim s kojim namjerava uništiti Brada i uzeti mu skrbništvo nad djecom

Najveću kontroverzu je izazvao video iz Angelinine mladosti, u kojem ona opisuje obred inicijacije koji je prošla kako bi mogla ući u sektu poznatu kao iluminati.

U videu koji je nastao 1999. godine, kada je glumica imala 23 godine, Angie opisuje proces učlanjenja u iluminate. Otkrila je jezive detalje inicijacije, koja uključuje silovanje i mučenje.

NASRNUO NA SINA KOJI JE BRANIO MAJKU: Obustavlja se istraga nad Brad Pittom zbog zlostavljanja

Jolie je otkrila i značenje tetovaže zmije koju ima na svom tijelu. Naime, kako bi ušla u sektu, Angie je ubila zmiju koju je tetovirala kao dio rituala.

“Mnogi to miješaju sa sadomazohizmom. Vezan si jer te nešto mora držati, za nešto se moraš boriti, nešto od čega podivljaš”, otkrila je glumica u zastrašujućoj snimci.

Iako je snimanje rituala strogo zabranjeno, Jolie je neke dijelove ipak uspjela snimiti i pokazala je to prijateljicama.

“Vidjela sam što je Angelina snimila te noći. Ljudi su mračni. Sjajno je kad imaš mogućnost zaviriti u nečiju seksualnost, ali ovo je tako čudno. Imam najčudnije kompromitirajuće snimke ljudi”, rekla je jedna od glumičinih prijateljica.

O ovom kultu se godinama šuška. Navodno su mu se pridružile mnoge zvijezde kako bi im donio moć i uspjeh. Često se spominje da su se sekti priključili i Rihanna, Lady Gaga, Beyonce te Jay Z.

Povratak na Net.hr