LJUBAV CVJETA

SHAKIRA I PIQUE IPAK NISU PREKINULI? Nogometaš jednim videom dao do znanja u kakvom je odnosu s pjevačicom

Svjetski mediji su se raspisali o prekidu Shakire i Piquea zbog njegovog navodnog problema s kockanjem, no te su glasine demantirali i glasnogovornik pjevačice i nogometaš. Na neki način.

Nakon što je svijet obišla vijest da su Gerard Pique i Shakira prekinuli, glasnogovornik kolumbijske pjevačice je to opovrgnuo, a sada je i nogometaš objavio video koji pokazuje da su on i majka njegove djece vrlo bliski.

Pique je objavio video u kojem Shakira svira gitaru i pjeva ljubavnu pjesmu, uz niz emojija kojima je iskazao ljubav i poslao joj poljupce.

Da je odnos pjevačice i nogometaša i dalje dobar, rekao je i njen glasnogovornik.

“Među njima je sve isto”, rekao je glasnogovornik kolumbijske pjevačice za magazin HOLA! i dodao kako je riječ o “glasinama koje su pokrenule osobe koje žele naštetiti Piqueu”.

‪Gracias a Antonella y Leo y a la gente de Rosario por su hospitalidad! Shak ‬

A post shared by Shakira (@shakira) on

Glasnogovornik je objasnio i zašto španjolski nogometaš i pjevačica u posljednje vrijeme nemaju baš zajedničkih fotografija na društvenim mrežama, što su mnogi obožavatelji para shvatili kao znak da nešto nije u redu.

Naime, nogometaš se vratio na teren, a Shakira priprema svjetsku turneju El Dorado World Tour pa jednostavno nemaju vremena, piše HOLA!.

Španjolski nogometaš (30) i pjevačica su zajedno od 2010. godine i imaju dva sina: Milana i Sashu.

2016

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique) on

Povratak na Net.hr