'INSPIRACIJA DRUGIMA'

SEVERININ IGOR BACIO INSTAGRAM NA KOLJENA: O ovakvoj poruci mašta svaka žena

Nogometni menadžer i splitska pjevačica prije dva su dana slavili prvu godišnjicu svoga braka. Iako je zakasnio jedan dan, Igor je Severini na društvenim mrežama posvetio takvu poruku da mu mora oprostiti.

Severina i Igor 22. su studenoga proslavili prvu godinu svoga braka. I dok je Seve obilježila taj dan komplilacijom njihovih najljepših zajedničkih trenutaka, Igor se tek jučer oglasio.

DANAS IM JE GODIŠNJICA BRAKA: Severina i Igor godinu dana nakon ‘sudbonosnog da’ rade na prinovi?

Njegova je poruka ganula obožavatelje do suza.

“Vrijeme je jedno trajanje koje ima prošlost, sadašnjost i budućnost. Ali prošlosti kao vremena nema. Ima ostataka od prošlosti. Budućnosti također nema, ona će biti…”, a moja želja je da nam se svih onih 31.536.000 sekundi prošlog vremena nastavi do kraja… Jer kako kaže ova pjesma – ljubav moje žene teče mi kroz vene… 22.11.”, napisao je Igor i bacio fanove na koljena.

“Vaša ljubav je inspiracija drugima”, “predivno”, “Sretno” i “Da ovako bude do kraja vaših života”, samo su neki od komentara dirnutih korisnika Instagrama.

Par bi uskoro mogao proširiti obitelj. Severina je navodno uzela pauzu od nastupa kako bi ona i suprug radili na prinovi.

Povratak na Net.hr