LUDI PROVOD U BEOGRADU

SRPSKI MEDIJI: ‘Severina je zaružila na cajkama bez supruga Igora i spiskala 1000 eura’: OGLASIO SE MENADŽER: ‘To je sve laž’

Izgleda da se pjevačica odlučila malo odmoriti od bračnog života pa je u petak navečer u provod otišla bez supruga Igora. Naime, cijelu je noć plesala i nazdravljala na “cajkama”.

Severina Kojić zabavljala se i cijelo vrijeme nazdravljala s društvom na koncertu folk zvijezde Aleksandre Prijović. S njima je bio i Aleksandrin dečko Filip Živojinović, dok je Sevka izašla bez supruga Igora, piše srpski Blic. Bili su u separeu i partijali do kasno u noć.

❤️ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

“Mnogi su se iznenadili kada su vidjeli da je Severina došla bez supruga, ali njoj to nije predstavljalo problem. Ona je plesala na sve Aleksandrine pjesme i nazdravljala s društvom koje je bilo oko nje. Sevka nije tražila nijednu pjesmu da joj Aleksandra posebno otpjeva”, priča izvor koji se našao na mjestu događaja.

"Gotik" veceras 👄 @ateljetijanatodorovic @midzerona @jacahair

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on

JELENA KARLEUŠA OPET UDARILA PO SVOJOJ PROTIVNICI, OVOGA PUTA NA TELEVIZIJI: ‘Severina je kučka!’

“Svi su bili veseli i dosta se pilo. Severina je ostala do kasno u noć, a kada je Aleksandra napravila pauzu, pridružila se hrvatskoj pjevačici. Njih su dvije ćaskale nekoliko minuta, a zatim se Prijovićeva vratila na binu. Račun za separe u kojemu je sjedila Severina iznosio je oko 1000 eura, a u cijelosti ga je platio Filip Živojinović. Inače, Severina je bila u separeu koji nije bio toliko vidljiv pa ostali gosti koji su bili u klubu nisu je mogli vidjeti”, objašnjava izvor.

Da je Severina zaista bila na Aleksandrinu nastupu, pokazala je mlađa pjevačica koja je na Instagramu objavila fotografiju s kolegicom i napisala: “Moja draga Severina”.

Ipak, u vjerodostojnost sporne fotografije ne vjeruje i Severinin menadžer Tomica Petrović. On je, naime, oštro demantirao navedene napise.

“Severina nije bila na nastupu Aleksandre Prijović u Beogradu. Sve objavljene informacije o tome su izmišljene”, rekao je.

Povratak na Net.hr