IZ SAMOIZOLACIJE

SEVERINA VIDEOM U BIKINIJU RASPAMETILA DALMATINCE: ‘Nama u Splitu u krsnom listu odmah i to napišu’

Severini su se u komentarima javili brojni oduševljeni navijači Hajduka

Pjevačica Severina Kojić nalazi se su samoizolaciji u svom stanu u Zagrebu jer je zaražena koronavirusom. Svojim pratiteljima na Instagramu javlja se rjeđe nego inače, a u najnovijoj objavi podijelila im je video s ljetovanja na Braču.

SEVERINA SE JAVILA IZ SAMOIZOLACIJE: Oduševljeni fanovi joj tepaju; ‘Izgledaš kao klinka od 22 godine’

Severina na snimci pozira u bijelom bikiniju u bazenu na čijem dnu se nalazi Hajdukov grb. Pjevačica pluta na leđima, a u prvom planu je amblem splitskog nogometnog kluba.

“Nama u Splitu kad se rodimo odmah u krsnom listu napišu i ‘navija za Hajduk’. Kako bi van rekla… Poslušajte pismu i sve će vam bit jasno… Nego, ‘ko ima bolju fotku s grbom svog kluba? Kakve pločice, ha?.. Pozdrav iz Zagreba!”, napisala je, a u komentarima su joj se javili brojni oduševljeni Dalmatinci.

SEVERINA SE JAVILA IZ IZOLACIJE I OTKRILA KAKO PROVODI VRIJEME: ‘Ispričavam se susjedima…’

“A treća je bila boja…”, “Pločice po mojoj mjeri”, “Wow, savršeno! Ako te tko pita i na kraju svita, odakle si doša, reci mu iz Splita”, “Samo je jedna Seve“, “Ova slika je sve”, komentirali su.

View this post on Instagram

Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina negativan. Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mjere, promptno izvijestila oca djeteta te u dogovoru s ocem predala ga dva dana prije određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test. Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbjegli stigmatizaciju djeteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dijete, u srbijanskim se medijima pojavila vijest da sam zaražena 'partijajući po Dalmaciji s djetetom'. Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno po povratku u Zagreb, a ne tijekom ljetovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba jučer dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan. Apeliram na medije, posebno u Srbiji, da se suzdrže od objava neistinitih, neprovjerenih, odnosno izmišljenih informacija.

A post shared by Severina (@severina) on

https://www.instagram.com/p/CDQnjVehBV-/

Povratak na Net.hr