PRVI PUT NAKON PORODA

SEVERINA SE OBRATILA MAJI ŠUPUT: Njena emotivna poruka novopečenoj mami s razlogom je privukla pozornost

Sve je započelo Splićankinom objavom o curici čija je tragična sudbina šokirala Hrvatsku. Kolegica joj je ostavila svoju reakciju na taj užasan događaj, a ova joj je uzvratila

Nakon tragične smrti dvoipolgodišnje djevojčice iz Nove Gradiške, mnogi su poznati Hrvati javno odali počast nevinomu djetetu koje je, po svemu sudeći, bilo žrtva hrvatskoga sustava. Svoje je mišljenje o ovoj tragediji, koja je cijelu Hrvatsku zavila u crno, iznijela i Severina Kojić (48).

“Svirepo, okrutno, neshvatljivo, neprežaljivo, neoprostivo. Mali anđeo oduzet je iz toplog i sigurnog udomiteljskog doma jer nije imao svog anđela u Centru za socijalnu skrb. Jer socijalnu skrb (od Centra koji se tako zove) nije dobilo. Zašto? Zato što sustav ne funkcionira. Kao što sudovi ne funkcioniraju. I sve u lancu. Korupcija ili nehaj – rezultat je isti. Zašto je zbog toga moralo umrijeti od batina isprebijano dijete?”, objavila je splitska pjevačica na svom Instagramu.

SJETNA SEVERINA: Pjevačica otkrila gdje provodi blagdane: ‘Moj podsjetnik da su sva zla i nevolje prolazne’

Prvo obraćanje kolegici nakon porođaja

Njezina je fotografija zapaljene svijeće uz ovaj emotivan tekst u samo jednome danu prikupila više od 20.000 lajkova. U komentarima su mnogi Severinini obožavatelji izrazili vlastitu tugu i ogorčenost, a javila joj se i kolegica Maja Šuput (41), koja je nedavno i sama osjetila što znači biti majka.

Iako nije bila odveć rječita, već je samo zalijepila uplakane emotikone i ruke sklopljene u molitvi, Šuput je ovom gestom rekla mnogo, a Kojić je osjetila potrebu da joj odgovori te je napisala: “Sretno ti, mila, uživaj sa svojim anđelom”, a zatim dodala tri srca.

Instagram

Ovo je ujedno i prvi put da se Severina javno obratila Maji otkako je ona sa suprugom Nenadom Tatarinovim dobila sinčića Blooma.

Instagram

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr