'ŠEĆER'

SEVERINA SE JAVILA IZ SAMOIZOLACIJE: Oduševljeni fanovi joj tepaju; ‘Izgledaš kao klinka od 22 godine’

Severina je pozirala u bijeloj majici na crne točkice i vrućim hlačicama

Severina Kojić prije deset dana na svom Instagramu objavila je da je pozitivna na koronavirus. U svojoj najnovijoj objavi pratitelje je počastila fotografijama koje su snimljene prije nego je otišla u samoizolaciju.

SEVERINA SE JAVILA IZ IZOLACIJE I OTKRILA KAKO PROVODI VRIJEME: ‘Ispričavam se susjedima…’

Severina je objavila četiri fotografije na kojima pozira vani ispred jednog kafića. Pjevačica na sebi ima bijelu majicu na crne točkice i vruće hlačice. Veseli smiješak uputila je prema kameri.

“I ja vas volim”, poručila je Severina svojim fanovima, a oni su joj uzvratili brojim komplimentima.

SEVERINA: ‘Nikoga tko se negdje zabavljao, bio na svadbi, rođendanu, ne treba stigmatizirati. Nitko tko je zaražen nije kriv’

“Izgledaš kao klinka od 22 godine”, “Šećer”, “kao cura si”, “Prva slika je baš super”, “Kraljice drži se, glavu gore “, “Volimo te legendo”, napisali su joj između ostalog fanovi.

View this post on Instagram

Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina negativan. Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mjere, promptno izvijestila oca djeteta te u dogovoru s ocem predala ga dva dana prije određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test. Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbjegli stigmatizaciju djeteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dijete, u srbijanskim se medijima pojavila vijest da sam zaražena 'partijajući po Dalmaciji s djetetom'. Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno po povratku u Zagreb, a ne tijekom ljetovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba jučer dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan. Apeliram na medije, posebno u Srbiji, da se suzdrže od objava neistinitih, neprovjerenih, odnosno izmišljenih informacija.

A post shared by Severina (@severina) on

Povratak na Net.hr