LJETNI LOOK

SEVERINA POZIRALA U PROZIRNOJ HALJINI: Fanovima je zavrtjela glavom svojim atributima; ‘Godine prolaze, ljepota ostaje’

Severina je kosu skupila u rep, a na licu ima minimalistički make-up

Pjevačica Severina Kojić nedavno je preboljela koronavirus, no još uvijek na društvenim mrežama dijeli stare fotografije. Na svom je Instagramu podijelila pet fotografija koje su snimljene ovoga ljeta u jednom u luksuznom hotelu na Korčuli.

SEVERINA JE IZAŠLA IZ SAMOIZOLACIJE: Javila se fanovima na Instagramu; ‘Pozdrav s druge strane…’

Severina na slikama pozira u bijeloj prozirnoj haljini od čipke koje je naglasila njezine ženstvene atribute. Pjevačica je kosu skupila u rep, a na licu ima minimalistički make-up. Kako bi zaokružila ljetni look, pozirala je bosonoga.

“Postoje ta neka mjesta na kojima imaš osjećaj da si već bio… Postoje i ta neka mjesta za koja znaš da ćeš u njima opet biti…”, napisala je uz objavu, a fanovi su je nagradili brojnim komplimentima i lajkovima.

SEVERINA VIDEOM U BIKINIJU RASPAMETILA DALMATINCE: ‘Nama u Splitu u krsnom listu odmah i to napišu’

“Godine prolaze ljepota ostaje. Kraljice”, “Uvijek lijepa i top pjevačica”, “Zgodnica”, “Kao boginja si, zaista prelijepa”, “Najljepša od svih”, komentirali su.

View this post on Instagram

Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina negativan. Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mjere, promptno izvijestila oca djeteta te u dogovoru s ocem predala ga dva dana prije određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test. Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbjegli stigmatizaciju djeteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dijete, u srbijanskim se medijima pojavila vijest da sam zaražena 'partijajući po Dalmaciji s djetetom'. Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno po povratku u Zagreb, a ne tijekom ljetovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba jučer dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan. Apeliram na medije, posebno u Srbiji, da se suzdrže od objava neistinitih, neprovjerenih, odnosno izmišljenih informacija.

A post shared by Severina (@severina) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr