SIMBOLIČNA FOTKA

SEVERINA OSVANULA U KUPAĆEM S AMERIČKOM ZASTAVOM, PA TAGIRALA JOEA BIDENA: ‘Popadaše u afan, Trump, on i Melania’

Severinini brojni fanovi udijelili su joj komplimente, a par njih izrazilo je nezadovoljstvo s podrškom koju je dala Bidenu

Pjevačica Severina Kojić prigodom je fotografijom na Instagramu obilježila današnju inauguraciju Joea Bidena za 46. predsjednika Sjedinjenih Država. Pozirala je u jednodijelnom kupaćem kostimu s motivom američke zastave.

SEVERINA OBJAVILA SERIJU FOTOGRAFIJA S MALDIVA: Ali, pratiteljice je daleko više oduševilo ono što je napisala ispod objave

Severina je, ujedno, na objavi tagirala Joea Bidena, a u opisu nije ništa napisala već je samo stavila ikonicu Kipa slobode. Njeni brojni fanovi udijelili su joj komplimente, a par njih izrazilo je nezadovoljstvo s podrškom koju je dala Bidenu.

Barack Obama – sedam ratova. Donald Trump – nula ratova. Joe Biden – ?”, “Kada bi ti bila prva dama SAD-a… Ne znam tko bi trebao biti predsjednik?”, “Seve americana. Top!”, “Najljepša si na svijetu!”, “Goriš”, “Najbolja pjevačica svih vremena”, “Kraljica”, “Božanstvena si i fenomenalna”, “Popadaše u afan, Trump, Biden, Melania“, komentirali su.

ŠKORO U ‘NEDJELJOM U 2’ SARKASTIČNO O SEVERINI: ‘Nisam se nikad bavio kolegicom… kako se već sad preziva’

Povratak na Net.hr