'DOBRODOŠLA U KLUB'

SEVERINA POSLALA PORUKU MLADOJ PJEVAČICI: Emotivna objava dobila na tisuće lajkova; ‘Dobila si respekt od nje, to nije mala stvar’

Lu je za svoju objavu dobila više od 2300 lajkova oduševljenih fanova i kolega

Mlada pjevačica Lu Jakelić u showu “Tvoje lice zvuči poznato” nastupila je kao Severina. Svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je poruku koju joj je ona poslala nakon emisije. Emotivni post naslovila je “Poruka za laku noć”.

NEDA PARMAĆ BACILA NA KOLJENA ŽIRI U ULOZI FLEUR EAST: ‘Otpjevala si i otplesala ovu pjesmu kao da je tvoja vlastita. Bila si sjajna…’

“Dobrodošla u klub, mala velika Lu, sinoć je i meni zvonio telefon. Onda su mi poslali snimku… Neizmjerno sam sretna jer sam jedino gledala sjaj u tvojim očima, osmijeh na licu i sve, sve točno. Da ne dužim, bila si savršena. I jako slatka, jako. Mislim da sam se zaljubila”, napisala joj je Severina.

View this post on Instagram

Poruka za laku noć. #oriđiđi

A post shared by LU☽ (@lu.jakelic) on

Lu je za svoju objavu dobila više od 2300 lajkova oduševljenih fanova i kolega.

MAJA ŠUPUT POZIRALA S GRUBNIĆEM, A HEJTERI IH ZASULI KRITIKAMA: ‘Dobar Photoshop. Maja izgleda kao njegova mama’

“Zaslužila si respekt od Severine, to nije mala stvar”, “Jako lijepo od Severine, zaslužila si tako lijep komentar i pohvalu! Bravo Lu i bravo Severina!”, “Čitam ovo i čujem tvoju imitaciju nje”, komentirali su.

View this post on Instagram

Hvala svim gledateljima, medijima i kolegama iz industrije zbog kojih mi telefon ne prestaje zvoniti. Imam još više respekta za svakog tko se bavi glazbom dugi niz godina, jer je to kompleksna vještina, mnogo više od tih par, najljepših minuta na sceni. Ovaj show me je transformirao van osobnih granica i vrijedno mi je vidjeti da se trud, rad i vještina cijene. Ipak, svaki dan je dan za sebe. Danas je bum, a sutra – treba nastaviti raditi. Ako ste me upoznali zbog ovog nastupa – dobrodošli u klub ♥️ A @severina, naravno da bi mi značilo, ali ne moraš ni reagirati ni dijeliti, ima važnijih stvari. Nadam se samo da si ponosna na ono što godinama šljakaš i na ovu malu koja je probala to na svoj način ☘️ P.S. jedno OGROMNO hvala plesačima, sektoru šminke, kostima i produkciji.

A post shared by LU☽ (@lu.jakelic) on

View this post on Instagram

#volimstosevolimo @tlzphr

A post shared by LU☽ (@lu.jakelic) on

View this post on Instagram

for this 20:15

A post shared by LU☽ (@lu.jakelic) on

Povratak na Net.hr