NAPOKON OTKRILA

SEVERINA PRIZNALA ZAŠTO KASNI S OBJAVOM ALBUMA: ‘Sad vam moram reć’ pravi razlog…’

Nakon što se oduljilo objavljivanje njezinog albuma, pjevačica je napokon otkrila razlog zašto je tome tako

Severina mjesecima najavljuje izlazak albuma Halo, no on još nije ugledao svjetlo dana. Nakon bezbroj upita obožavatelja kada će napokon moći poslušati sve pjesme koje je pripremila, splitska je pjevačica napokon objasnila zašto album još nije objavljen, kao i datum njegova izlaska.

SEVERINA OSVANULA BEZ ŠMINKE PA IZNENADILA FANOVE: ‘Što starija to mlađa, izgledaš kao da imaš 20’

“Dragi moji, a sad vam moram reć’ pravi razlog zašto kasnim s ovom pločom. Eto zato, jer sam slaba na pjesme. Sve je bilo ‘unaprijed gotovo’ (trebali smo izać’ još u šestom mjesecu), a onda su mi dva svemirca po imenu Tonči Huljić i Jala Brat, kao neobavezno, samo da čujem, poslali još dvije pjesme… Kako odolit dobrim pjesmama? Nikako… i zato album izlazi 01.02., a i ‘Kao’ je izašla na taj datum”, napisala je Seve na Instagramu.

Niz skandala

Iza Severine je burnih nekoliko mjeseci. Prvo su srpski mediji ljetos objavili dva niza njezinih golišavih fotografija, a sada su se raspisali o njenom navodnom razvodu sa suprugom Igorom Kojićem. Pjevačica je te navode demantirala dosad neviđenim fotografijama iz Zanzibara u kojem su se bivši golman i ona vjenčali.

SEVERINA KOMENTIRALA GLASINE O RAZVODU S IGOROM: Dvjema riječima objasnila kako stoje stvari

NAKON GLASINA O RAZVODU, JAVIO SE I IGOR: Severinin suprug otkrio u kakvim je odnosima s pjevačicom

Povratak na Net.hr