NEKI PROŠLI DANI

SEVERINA OBJAVILA FOTKE STARE 13 GODINA: Otkrila je što je radila u Meksiku dok je bila u vezi s hercegovačkim poduzetnikom

Mate je Severinu zaprosio krajem 2006. godine, no vjenčanje su odgodili zbog poslovnih obaveza

Pjevačica Severina Kojić na svom se Instagramu prisjetila putovanja u Meksiko 2008. godine. Ona je u dvije objave podijelila po deset fotografija na kojima je pozirala ispred lokalnih znamenitosti, a na nekima je imala na sebi i detalje iz tamošnje tradicije, poput karnevalske maske.

SEVERINA U ZANIMLJIVOJ ODJEVNOJ KOMBINACIJI NABACILA MODNE DODATKE OD 8.000 KUNA: Fanovi je kuju u zvijezde

Objave je naslovila “Bilo jednom u Meksiku”, a fanovima je otkrila koja je sve mjesta posjetila. Severina je, između ostalog, pozirala i s mariachi bendom te je posjetila Teotihuacán, gdje je bila na piramidi Sunca.

Severina je dva tjedna provela u Meksiku kako bi proslavila kraj snimanja albuma “Zdravo Marijo”, a društvo joj je pravio menadžer Tomislav Petrović. Pjevačica je tada bila u vezi s hercegovačkim poduzetnikom Matom Čuljkom, no nije bio s njom u Meksiku.

OPA, ŠTO SAD OVO ZNAČI? Severina i Igor Kojić izbrisali posljednje zajedničke fotografije s Instagrama, ali ne i one starije…

Severina i Mate bili su u vezi malo više od dvije godine. Kad su se zaljubili on je imao 26 godina, a ona 34. Svoju vezu započeli su u jesen 2005. godine. Mate ju je zaprosio krajem 2006. godine, no vjenčanje su odgodili zbog poslovnih obaveza, a nedugo nakon što se Severina vratila iz Meksika, njih dvoje su prekinuli.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr