PONOSNA MAMA

SEVERINA O POČETKU ŠKOLSKE GODINE: ‘Ne smijem podijeliti fotografiju sina kao sve druge mame, ali mogu njegov crtež’

Severini su brojni fanovi i kolege uputili poruke podrške, a neki su podijelili s njom i svoja iskustva nakon razvoda

Pjevačica Severina Kojić (48) početak školske godine obilježila je prigodnom objavom na Instagramu. Naime, njezin sin Aleksandar (8) krenuo je u treći razred osnovne škole.

SEVERINA POZIRALA U PROZIRNOJ HALJINI: Fanovima je zavrtjela glavom svojim atributima; ‘Godine prolaze, ljepota ostaje’

“Autor: Aleksandar, 8 (Sretno svim roditeljima). Oboružajmo se s puno strpljenja… Mi smo krenuli u 3. razred! Ne smijem podijeliti fotografiju sina kao sve druge mame, ali mogu njegov crtež, na koji sam jako ponosna. Sretno, ljubavi mamina”, napisala je uz objavu.

Severini su brojni fanovi i kolege uputili poruke podrške, a neki su podijelili s njom i svoja iskustva nakon razvoda.

“Moram ovo komentirati. Znači ti imaš zabranu, a slavne glumice, manekenke, pjevačice itd. se normalno slikaju i objave slike djece, a taj šu*** od čovjeka, ma nije ni čovjek, može tebi majci zabraniti. Novac čuda radi, ali Seve znaš onu ‘Ko bi gori za čas je doli’. Sve će mu se vratiti”, napisala je jedna pratiteljica.

“Da, zabranjeno mi je privremenom mjerom”, odgovorila joj je Severina.

SEVERINA JE IZAŠLA IZ SAMOIZOLACIJE: Javila se fanovima na Instagramu; ‘Pozdrav s druge strane…’

Podsjetimo, Severina je potkraj studenoga prošle godine izgubila skrbništvo nad sinom. Sud je izrekao privremenu mjeru prema kojoj on odlazi živjeti s ocem Milanom Popovićem, a pjevačica ga može posjećivati dva puta tjedno i svaki drugi vikend. Općinski sud u Zagrebu donio je i privremenu mjeru kojom se Severini brani da objavljuje Aleksandrove fotografije na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina negativan. Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mjere, promptno izvijestila oca djeteta te u dogovoru s ocem predala ga dva dana prije određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test. Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbjegli stigmatizaciju djeteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dijete, u srbijanskim se medijima pojavila vijest da sam zaražena 'partijajući po Dalmaciji s djetetom'. Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno po povratku u Zagreb, a ne tijekom ljetovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba jučer dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan. Apeliram na medije, posebno u Srbiji, da se suzdrže od objava neistinitih, neprovjerenih, odnosno izmišljenih informacija.

A post shared by Severina (@severina) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr