SVE JE ODUŠEVILA

SEVERINA NABACILA UBOJITI DEKOLTE, PA OKINULA SELFI: Fanovima otkrila kako će provesti večer; ‘Najljepša objava danas’

Fanovi su poručili Severini da jedva čekaju njezin novi album te su je obasuli komplimentima i lajkovima

Severina Kojić pratiteljima na Instagramu uljepšala je kišni dan objavom atraktivnog selfija koji ih je sve redom oduševio. Pjevačica je pozirala odjevena u crno-bijelu bluzu dugih rukava s ubojitim dekolteom, a kosu je pustila da joj ležerno pada po leđima i ramenima.

IGOR KOJIĆ NA INSTAGRAMU VIŠE NE PRATI SAMO SEVERINU: Sve je iznenadio koga je još zapratio

Severina je veseli smiješak uputila prema kameri. Njezino lice krasio je minimalistički make-up zemljanih tonova. Fanove je posebno razveselila kada mi je otkrila vijest da radi na novom albumu.

“Glazba zbližava ljude… Večeras idem do studija. A što vi radite dok pada kiša?”, pitala je Severina svoje fanove, a u komentarima joj se odmah javila dizajnerica Matija Vujica.

Fanovi je obasuli komplimentima

“Ja upravo završila svoju novu, i jedva čekam čuti tvoju. Možemo koncert za prijatelje, u mene stane 37,5 ljudi, ja sam ono pola”, napisala je, a Severina joj je odgovorila: “Ha, ha, ha, može, kod mene ćemo ih isto nagurati desetak”.

Ostali fanovi poručili su joj da jedva čekaju njezin novi album te su je obasuli komplimentima i lajkovima.

SEVERINA U EMOTIVNOJ OBJAVI: ‘S ponosom slušam kad je drugi hvale, a ja ne mogu dovoljno zahvaliti ‘onom gore’ što mi ju je poslao…’

“Najljepša objava danas”, “Glazba te proljepšava”, “Jedva čekamo”, “Prava ljepota”, “Ta bol iz tvojih očiju dušo proći će. Bog donosi pravdu, a ona će brzo doći… Čekaj, moraš”, “Seve No. 1, koja LilleMile“, “Ljubavi moja, anđele moj”, “Tebe kao da godine ne gaze!”, komentirali su.

View this post on Instagram

[Marmontova ulica] meni najdraža jer je posebna, najviše prehodana, po njoj smo trčale poslije škole iz “nove muzičke” u Cheerija na najbolje tople sendve u bubli i bombice. Na vrhu kula od Bastiona, tu san čekala bus šesticu za Sućidar (…i ako neko pita… siromašna četvrt, Braće Santini 10,treci kat ,Vučković…),a prema dole se spuštaš drito u bili svit, jer je dole more. Po sredini livo, smrdi sa peškarije, a priko puta desno na Prokurativama su se pivale neke antologijske pisme.Naprimjer,uživo slušaš Olivera “Oprosti mi pape”iz Marmontove jer nemaš kartu za splitski festival. I onda se mi ekipa, posli škole preko Marmontove spustimo do rive, sidnemo na klupu, jedemo buble i vonjamo onaj miris rive s kojim smo odrasli… Ala koji gušt… Tog vonja više nema, neko bi reka ”Fala svetom Frani”😂, ali osjećaj da me doli čeka najlipša riva je isti, istijacti… letin! #split #myhometown #marmontova #proud #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

View this post on Instagram

“Čija si tako ničija? Pitaš se dok bi svi da te imaju, kako oni hoće A ne onako kako zaslužuješ Misle da te znaju, šta ti stvarno treba A sve je to tako daleko od tebe Sve te priče, pogledi i lica Svašta ti nude i obećavaju A tebi je to smešno A tebi je to jadno i glupo A tebi je to sve već viđeno i dosadno Sve to već znaš Kao toliko puta odgledani film Misle da tako mogu da te kupe A i ne slute koliko si iznad toga Ti i tvoja suština Čija si tako ničija? U svetu u kome kao da mora da se pripada nekome A ne mora Čija si Kada je sve to toliko daleko od tebe I tvog svega Samo bi da odeš Samo bi da ćutiš Samo bi da se spaseš Samo bi, ma šta god Samo ne sa njima I pored njih Samo ne tu, gde te zovu Čija si tako ničija? Dok ti stalno nude nešto da bi te imali Ali ti nisi na prodaju Ni tvoje telo, ni tvoja duša Čija si tako ničija? Čija Ako ne svoja I jedino Svoja To i ostani Sve drugo prođe Samo taj osećaj slobode nema cenu I ako ti to ne oduzmu Ne mogu ti ništa Svoja i ničija I tačka A i ako pripadaš, prvo pripadaj sebi Sve drugo dolazi posle” @ss_stefansimic #stefansimic #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr