PREBOLJELA JE KORONU

SEVERINA JE IZAŠLA IZ SAMOIZOLACIJE: Javila se fanovima na Instagramu; ‘Pozdrav s druge strane…’

Severina je ležernu ljetnu kombinaciju upotpunila slamnatom torbicom i trendy sandalicama

Severina Kojić na svom je Instagramu objavila da je izašla iz samoizolacije u kojoj je provela dva tjedna. Naime, 14. kolovoza priopćila je kako se testirala na koronavirus te da je rezultat bio pozitivan.

SEVERINA VIDEOM U BIKINIJU RASPAMETILA DALMATINCE: ‘Nama u Splitu u krsnom listu odmah i to napišu’

Severina je podijelila fotografiju na kojoj pozira vani ispred vrata odjevena u narančasto-crveni kombinezon kojega je u struku skupila remenom slične boje. Ležernu ljetnu kombinaciju upotpunila je slamnatom torbicom i trendy sandalicama.

“Pozdrav s druge strane. Sretan izlazak iz (samo)izolacije svima koji slave”, napisala je uz objavu, a fanovi su je obasuli komplimentima i lajkovima.

SEVERINA SE JAVILA IZ SAMOIZOLACIJE: Oduševljeni fanovi joj tepaju; ‘Izgledaš kao klinka od 22 godine’

“Čestitke”, “Djevojčica”, “Prelijepa dama”, “Jako si lijepa”, “Bravo”, komentirali su Severinini fanovi.

View this post on Instagram

Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina negativan. Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mjere, promptno izvijestila oca djeteta te u dogovoru s ocem predala ga dva dana prije određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test. Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbjegli stigmatizaciju djeteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dijete, u srbijanskim se medijima pojavila vijest da sam zaražena 'partijajući po Dalmaciji s djetetom'. Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno po povratku u Zagreb, a ne tijekom ljetovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba jučer dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan. Apeliram na medije, posebno u Srbiji, da se suzdrže od objava neistinitih, neprovjerenih, odnosno izmišljenih informacija.

A post shared by Severina (@severina) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr