PRIJE 12 GODINA

SEVERINA JE 2008. IZDALA ALBUM GODINE I UPOZNALA BUDUĆEG ZARUČNIKA: Evo kako je tada izgledala

Severina je 2008. godine nastupila u reality showu ‘Farma’ koji se tek počeo emitirati u Hrvatskoj

Pjevačica Severina Kojić (48) 2008. godine još se uvijek prezivala Vučković. Snimila je svoj deseti album “Zdravo Marijo” na kojem je surađivala sa slavnim glazbenikom Goranom Bregovićem s kojim je doživjela veliki uspjeh. Također, ruže su joj procvjetale i na privatnom planu.

U JEKU ŠUŠKANJA O RAZVODU: Nakon Kojićevih Severinu na Instagramu otpratile i dvije poznate pjevačice

Prije 12 godina na Krku je upoznala riječkog poduzetnika Slavka Šajinovića s kojim se i zaručila te je dvije godine bila s njim u vezi. Ostavila ga je kada se zaljubila u srpskog “kralja bakra” Milana Popovića s kojim je kasnije dobila sina Aleksandra.

Severina 2008. godine, foto: Jurica Galoic/PIXSELL

“Zaljubila sam se. Dogodilo se nedavno, spontano, kao što se takve stvari događaju”, rekla je Severina tada za Gloriju, a na potanje kada je shvatila da su u pitanju duboke emocije, odgovorila je “Odmah kad sam ga upoznala, ili pet minuta poslije…”.

Severina je 2008. godine nastupila u reality showu “Farma” koji se tek počeo emitirati u Hrvatskoj. Publici je tada predstavila album “Zdravo Marijo”.

Severina 2008. godine, foto: Jurica Galoic/PIXSELL

SEVERINA SE NAŠMINKALA, RASPUSTILA KOSU PA OKINULA SELFIE: Prizor je sve ostavio bez teksta: ‘Ljepša nego ikad…’

Taj uradak kasnije je dobio nagradu za album godine, te je Severina krajem 2008. godine krenula na turneju “Tridesete” koja je obuhvatila sve velike gradove u državama bivše Jugoslavije osim Sarajeva.

Severina 2008. godine, foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Severina 2008. godine, foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Povratak na Net.hr