I patrijarh Pavle je govorio da nije sve u bogatstvu

Severina se u intervjuu za srpski Blic osvrnula na svoju karijeru, majčinstvo i medijska nagađanja. A tom je prilikom citirala glumca Jima Carreyja i patrijarha Pavla.

‘Pjevam od 10. godine, s 14 sam imala bend, nastupala u dječjim mjuziklima… Sad sam se sjetila da mi je prvu pjesmu, kad sam imala 15 godina, napisao Zdenko Runjić. Sa 17 sam snimila prvu ploču i do sada sam objavila 12 albuma. Imala sam sreću što sam surađivala s najvećim skladateljima s ovih prostora, kao što su Đorđe Novković, Arsen Dedić, Goran Bregović, Saša Lošić, Gibonni. I znate što? Još se veselim svakom tonu i koncertu kao malo dijete. Odigrala sam tri predstave, od toga 2007. najveću žensku dramsku ulogu hrvatske književnosti, barunicu Castelli u Glembayevima. To je važno za mene. I čini mi se da me najbolje stvari tek čekaju. A to je li mi život reality show, to je samo djelić, posljedica ovoga čime se bavim, javnog posla. Moje pjesme, koncerti su važni, jer to volim i za to živim odmalena. Htjela sam se baviti glazbom, nisam mislila da ću postati slavna, tako da nisam odgovorna za medijska nagađanja. Isto tako sam svjesna da ne razmišljaju svi kao ja i da valjda misle da im je zanimljiv i moj privatan život. Na to ne mogu utjecati’, rekla je Severina.

Sevka se raspričala i o Aleksandru. ‘Tek sada sam potpuna i sretna. Prvih mjeseci kad se rodio Aleksandar bila sam aparat za mlijeko i pelene, kasnije se sve to promijenilo. Otkrila sam koliko uživam u svemu tome. Turneju Dobrodošao u klub počinjem u ožujku, a sina Aleksandra ću svuda voditi sa sobom. Ne mogu se razdvajati od njega. On odlično podnosi putovanja. Kad kažem da idemo na put, on se uvijek nasmije. Aleksandar je navikao na društvo. Vikendom kod mene dođe dosta mojih prijatelja, puštamo pjesme i uživamo, a on se veseli kao da je veliki’, kaže Severina.

O Milanu nije htjela govoriti, ali je citirala glumca Jima Carreyja: ‘Jim Carrey je rekao: Volio bih da svi ljudi budu bogati pa da shvate da nije u tome štos. Za glazbu sam se opredijelila prije 30 godina i moja je sreća što od toga mogu lagodno i lako živjeti. Žene su se odavno izborile da imaju svoje zanimanje. One koje to, nažalost, nisu i koje ovise o muškarcima, njima je život možda lagodan, što ne znači i lak. Svakoj je ženi najvažnije da je muškarac voli i poštuje. Pokojni patrijarh Pavle je rekao: Ima puno sirote djece na ovom svijetu kojima roditelji nisu pružili ništa osim novca.

Naravno da je u intervjuu spomenuta i haljina koju je nosila na dodjeli nagrada magazina Hello, a evo njenog komentara: ‘Živjeli kralj i kraljica i živjele nam haljine i štikle sto godina!’

Povratak na Net.hr