NIJE ŠTEDJELA RIJEČI

SEVERINA BIJESNA ZBOG DELOŽACIJE KLUBA JABUKA, NA KAJKAVSKOM PORUČILA: ‘Kaj vi mislite? Kaj bu gradonačelnik tamo sad zgradil?’

Pjevačica se na društvenim mrežama osvrnula na deložaciju kultnog zagrebačkog kluba

Severina Kojić oglasila se na Instagramu povodom deložacije kluba Jabuka u Zagrebu. Pjevačica u objavi na kajkavskom narječju nije štedjela riječi, a prozvala je i gradonačelnika Milana Bandića.

SEVERINA NABACILA UBOJITI DEKOLTE, PA OKINULA SELFI: Fanovima otkrila kako će provesti večer; ‘Najljepša objava danas’

“Gospodin Bandić, gradonačelnik Zagreba, danas je od jutra delal i deložirao jedan od najstarijih klubova u Europi, glazbeni klub Jabuku. Zato ću kajkati… Policajaca je bil više neg kad su nam hapsili dragog nam gradonačelnika. Glejte, da se razmemo, ne kužim se u te jabuke, al se nadam u dobro njegovo srce i da bum naš gradonačelnik tu sagradil velike nebodere sa stanovima za sve ljude kojima su domovi nastradali u potresu u Zagrebu. Bumo pozitivni, ne? Ne bum on tu gradil valjda parkiralište. Kaj vi mislite? Kaj bu on tamo sad zgradil?” napisala je Severina.

IGOR KOJIĆ NA INSTAGRAMU VIŠE NE PRATI SAMO SEVERINU: Sve je iznenadio koga je još zapratio

Objava je prikupila više od 12.000 lajkova, a pratitelji su u komentarima počeli nagađati što će se sagraditi na mjestu Jabuke.

Povratak na Net.hr