banner

ELIZABETH OLSEN

SESTRA ZA KOJU MOŽDA NISTE ČULI: Odrasla je u sjeni slavnih blizanki, sada je otkrila svoju stranu priče: ‘Nekad je bilo zastrašujuće…’

Zvijezda ‘Osvetnika’ prisjetila se odrastanja u Los Angelesu uz slavne sestre

Glumica Elizabeth Olsen (31) rekla je kako joj je pažnja paparazza koju su pridavali njenim slavnim sestrama Mary-Kate i Ashley bila “vrlo zastrašujuća” dok je odrastala.

Ona je tri godine mlađa od slavnih blizanki koje su glumačku karijeru počele 1987. godine. Mary-Kate i Ashley početkom 2000. godine bile su na vrhuncu svoje slave, što je popratilo intenzivno zanimanje medija za njihov život, piše portal RTE.

“Čudno je bilo odrastati s tim”, rekla je Elizabeth za podcast kantautorice Jessie Ware “Table Manners”.

Profimedia

‘Bili su opsjednuti s njima’

“Najčudnije je bilo to što vas paparazzi stalno prate, a meni je to kao djetetu bilo vrlo zastrašujuće. Bili su opsjednuti s njima kad su napunile 18 godina”.

Zvijezda “Osvetnika” prisjetila se i odrastanja u Los Angelesu te odlaska na iste zabave kao i pop rock bend Haim, kojeg su čine sestre Este, Danielle i Alana.

Danielle je opisala kao “zastrašujuću”.

“Bila je najcool osoba na svijetu, a ona i njeni prijatelji djelovali su mi zastrašujuće. Svake bi godine svirali na ljetnoj zabavi mojih najboljih prijatelja”, kazala je Elizabeth.

Profimedia

Povratak na Net.hr