MAJČINSTVO

SEMENTA RAJHARD SASVIM ISKRENO O ŽIVOTU S BEBICOM: ‘Moje dijete me umori na najpozitivniji način’

‘Nakon što Stella zaspi, ide mojih pola sata tišine, pola sata surfanja, trk pod tuš’, napisala je Sementa

Glumica i pjevačica Sementa Rajhard sredinom travnja rodila je kćer Stellu. Svojim pratiteljima na Instagramu otkrila je kakav dnevni i noćni ritam ima bebica te kako ona to sve podnosi.

MJESEC DANA NAKON PORODA: Sementa Rajhard pokazala kako izgleda bez trunke šminke

Sementa je uz objavu podijelila selfi na kojemu pozira s malenom Stellom u krilu. Gumica je na fotografiji u ležernom izdanju te bez trunke šminke na licu.

View this post on Instagram

Stella zaspi u 19h ili 19 i 20h..imamo taj ritam. Kupanac i spavanac Držim je budnom od 17 i 30h da se previše NE ODMORI i da mi ne odbije spavanac kojeg držimo u rasporedu. Dijete mora imati raspored…da. Mi ga stvaramo ali i oni sudjeluju. Da je ona odbijala spavanac od 19h, najvjerojatnije bi to bio neki drugi sat za spavanac. Da li sam i ja već onda umorna, nakon cijelodnevne akcije ? Jesam ALI: Moje dijete me umori na NAJPOZITIVNIJI NAČIN. Umorna sam ali sretna jer je ona ispunjena, a mamama je to najbitnije. Nakon što Stella zaspi, ide mojih pola sata tišine, pola sata surfanja, trk pod tuš i gledanje *PRIJATELJA* pa *MODERNE OBITELJI* i evo….dođe 23h, ja na spavanac jer se Stella budi oko 00h za papanje….pa oko pola 4h i opet u 7 ujutro, i dan počinje. Počinje naše druženje, kreativnost i odrastanje. Ej mame, pa mi rokamo samo tako 🥰🥰🥰🤩🤩🤩💫💫💫💫💫💫 #mame #mamasite #grlitevašemajke #ljubav

A post shared by Sementa Rajhard 🌠🌟💫💙😇 (@sementa_rajhard) on

“Stella zaspi u 19 h ili 19 i 20 h. Imamo taj ritam. Kupanac i spavanac. Držim je budnom od 17 i 30 h da se previše ne odmori i da mi ne odbije spavanac kojeg držimo u rasporedu. Dijete mora imati raspored. Mi ga stvaramo ali i oni sudjeluju. Da je ona odbijala spavanac od 19 h, najvjerojatnije bi to bio neki drugi sat za spavanac. Da li sam i ja već onda umorna, nakon cjelodnevne akcije? Jesam, ali moje dijete me umori na najpozitivniji način.

SEMENTA RAJHARD NA UDARU KRITIKA RADI FOTKE BEBE: Na jedan komentar javila se i Pamela Ramljak; ‘Eto svi smo glupi osim tebe’

Umorna sam ali sretna jer je ona ispunjena, a mamama je to najbitnije. Nakon što Stella zaspi, ide mojih pola sata tišine, pola sata surfanja, trk pod tuš i gledanje omiljenih serija. I evo dođe 23 h, ja na spavanac jer se Stella budi oko ponoći za papanje, pa oko pola četiri i opet u sedam ujutro, i dan počinje. Počinje naše druženje, kreativnost i odrastanje. Ej mame, pa mi rokamo samo tako”, napisala je uz objavu.

View this post on Instagram

🥰💞

A post shared by Sementa Rajhard 🌠🌟💫💙😇 (@sementa_rajhard) on

View this post on Instagram

🥰

A post shared by Sementa Rajhard 🌠🌟💫💙😇 (@sementa_rajhard) on

View this post on Instagram

💕💙😇💫

A post shared by Sementa Rajhard 🌠🌟💫💙😇 (@sementa_rajhard) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr