NITKO NIJE ZNAO

SELENA GOMEZ U TAJNOSTI BILA NA OPERACIJI: Pjevačica otkrila kako joj je prijateljica spasila život: ‘Volim te, sestro’

Pjevačica se godinama bori s lupusom, teškom autoimunom bolešću koja napada bubrege. Zbog nje ima problema i s depresijom.

Selena Gomez je otkrila kako je ovog ljeta u tajnosti bila na transplantaciji bubrega. Organ koji joj je spasio život joj je donirala najbolja prijateljica Francia Raisa.

Selena je danas na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju iz bolnice i sa svima podijelila tu dirljivu priču.

Selena je pokazala ožiljak.Foto: Instagram/Selena Gomez

“Svjesna sam da su neki moji obožavatelji primijetili da sam se ovog ljeta povukla i pitali su se zašto ne promoviram novu glazbu na koju sam veoma ponosna. Saznala sam da moram na transplantaciju bubrega zbog lupusa. Morala sam to učiniti za svoje zdravlje. Uskoro ću podijeliti s vama kroz što sam sve prošla posljednjih mjeseci. Dotad želim javno zahvaliti svojoj obitelji i liječnicima na svemu što su učinili za mene prije i poslije operacije.

Na kraju, ne postoje riječi kojima bih ikako mogla zahvaliti svojoj predivnoj prijateljici Franciji Raisi. Poklonila mi je ultimativni dar i žrtvu davši mi svoj bubreg. Volim te, sestro”, napisala je Selena te pozvaa svoje fanove da se informiraju o lupusu.

View this post on Instagram

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Povratak na Net.hr