ZAVELA I ZABAVILA

SEKSI LANA ‘POJELA’ KONKURENCIJU: Jurčevićka imitacijom Lize Minnelli oduševila žiri i publiku

Pobjedu u sedmoj epizodi showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ odnijela je Lana Jurčević sjajnom i zavodljivom izvedbom pjesme ‘Mein Herr’ legendarne Lize Minnelli. Nije joj odmogao seksi crni kostim, kratke hlačice te crni halteri kojima je zaokružila pjevački i koreografsku izvedbu.

Zahvaljujući pobjedi, Lana Jurčević je odabrala udrugu ‘Tesa – psihološko savjetovalište’ kojoj će u njeno ime Nova TV donirati 10.000 kuna.

‘Mene si ostavila bez daha. Za ovu točku u teatru treba mjesec dana. Ti si to napravila u tjedan dana. Svaka ti čast’, komentirala je Sandra Bagarić.

Gošća žirija Andrea Andrassy bila je oduševljena izvedbom.

‘Ovo je stvarno savršeno. Ja bih platila novce da dođem ponovo gledati’, rekla je Andrassy.

Zadovoljan je bio i Tomo in der Muhlen.

‘Ozbiljno sam se bojao da ćeš ovo loše napraviti jer volim tebe i volim taj film, ali na svu sreću nisi. Napravila si to fantastično’, rekao je Tomo.

Matteo Cetinski također je svojom transformacijom pogodio imitaciju Zdravka Čolića te vokalnom izvedbom pjesme ‘Ti si mi u krvi’ zauzeo drugo mjesto u emisiji.

‘Ja bih samo htio napomenuti kako su vozila hitne pomoći već odvela nekoliko dama’, našalio se Navojec. Matteo je svojom izvedbom i transformacijom u Zdravka natjerao Žanamari u suze.

Damir Kedžo publici je pružio plesni spektakl izvevši pjesmu ‘I Don’t Feel Like Dancing’ Sciccor Sistersa te zasjeo na treće mjesto.

Hana Hegedušić zabavila je imitacijom Gwen Stefani, dok se u ovoj emisiji posebno pomučio Fil Tilen, koji se transformirao u Aleshu Dixon. Preuzimanje njenog glasa bio mu je teži zadatak od štikli.

‘Ti si danas bila toliko seksi i samouvjerena! Ovo je bilo tako dobro, baš si bio Alesha. Malo korpulentnija, ali totalno kul’, rekla je Andrea Andrassy nakon njegovog nastupa.

Ana Maras Harmander odlično je ‘skinula’ Micka Jaggera te podigla publiku na noge.

Žanamari je nakratko vratila 90-e na pozornicu i kao Vanna otpjevala pjesmu grupe E.T. ‘Ne traži ljubav’. Njezina vokalna izvedba dobila je same pohvale.

‘Definitivno si me impresionirala glasom što nije najlakše kada se radi o imitiranju Vanne. Ja sam potpuno zadovoljan i iznenađen’, komentirao je Tomo.

Filip Dizdar utjelovio je Massima u spotu za pjesmu ‘Benzina’ te nasmijao žiri i publiku.

‘Meni si bio Massimo i to maksimalno, bilo je super i jako, jako zabavno. Bilo je jako dobro’, rekao mu je Navojec.

Povratak na Net.hr