ČETIRI DAME I GOSPODIN

SEKS SIMBOLI BIVŠE JUGOSLAVIJE: Evo tko je sve tada mamio uzdahe fanova i čime se danas bave

Boris Blažeković, bivši maneken i fotomodel, danas je političar, a modnim pistama koračao je u 80-im godinama

Za vrijeme bivše Jugoslavije javna je scena vrvjela lijepim ženama i muškarcima. No, ipak, po RTL Exkluzivu, najupečatljiviji su bili četiri dame i jedan gospodin koji su tada palili i žarili po malim ekranima, stranicama tabloida i modnim časopisima.

Za Lepu Brenu (60) svojevrsni zaštitni znak su duge noge. Iako je na pragu sedmog desetljeća, ona još uvijek izgleda fenomenalno.

“Ja sam ipak Lepa Brena i ja sam odlučila da optimizam bude moj životni pravac, da to ne bude samo moja karakterna osobina. Moram biti uvijek lijepa i dotjerana, a posebno vodim računa o svojoj prehrani. Za rođendan sam zaželjela da sam vitalna, zdrava i u dobroj formi”, istaknula je Brena.

Suzana je pomladila vaginu

Jedna od najpoznatijih loto djevojaka, atraktivna plavuša bujnog poprsja Suzana Mančić (64) hit u regiji postala je 2015. godine kada je otkrila da je pomladila vaginu. Ona je pobornica estetskih zahvata te se nikada nije sramila svoje seksualnosti. No, zbog dva porno uratka izgubila je posao i zdravlje.

“Ja sam u ranoj mladosti operirala nos, u grudima imam implante već skoro 30 godina i korigirala sam podočnjake”, kazala je Suzana.

Apsolutni seks simbol regije bila je i ostala Ana Sasso (58). Ona je 1982. godine postala Miss Jugoslavije, a na vrhu liste najljepših žena ustoličila se je kao “Pipi djevojka”. Ana i dan danas izgleda fit i mladoliko, a za to je, kaže, “kriva” genetika, redovita tjelovježba i unutarnje zadovoljstvo.

Bernarda zarađivala 3.000 dolara dnevno

Lijepa Slovenka Bernarda Marovt (60) postala je Miss Jugoslavije 1983. godine te je bila prvi super model bivše države. Snimala je reklame i nosila revije, a na dan je zarađivala 3.000 dolara (oko 18.800 kn). Ona trenutno živi na relaciji Slovenija – Italija, ima školu manekenstva te i dalje zanosno izgleda.

Boris Blažeković (66), bivši maneken i fotomodel, danas je političar. Modnim pistama koračao je u 80-im godinama prošlog stoljeća, a pozirao je i za časopis Vogue.

“To je bilo vrištanje. Došao sam u agenciju i uzeo sam taj Vogue, počeo ga listati i vidio da sam u njemu. Naime, nisam znao da ću izaći u tom časopisu… A što se tiče Sabora, nekim kolegama sam se svidio, a neki su me gledali malo podozrivo i smatrali su da sam lijep i glup”, otkrio je Boris.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr