SRETAN ROĐENDAN!

SEKS-SIMBOL HOLLYWOODA: Najseksi žena na svijetu osvaja bujnim grudima, seksepilom i talentom

Slavna glumica danas slavi 32. rođendan, a ovo su neke zanimljivosti koje o njoj možda i niste znali.

Svoju filmsku karijeru Scarlett Johansson započela je filmom ‘North‘ iz 1994. godine, a onda je osvojila publiku ulogama u filmovima ‘The Horse Whisperer’ i ‘Ghost world’. Nakon toga je oduševila u filmovima ‘Girl with a Pearl Earring’ i ‘Lost in translation’, gdje je dobila BAFTA nagradu za najbolju glavnu glumicu.

OPASNA I GOLA: Scarlett Johansson kreće u borbu protiv cyber kriminala

Proslavila se i filmovima ‘Vicky Cristina Barcelona’, ‘He’s Just Not That Into You’, ‘Her’, ‘Lucy’, ali i kao Black Widow u Marvelovim filmovima.

Osim što je deseta najplaćenija glumica u svijetu, Scarlett je ostvarila i pjevačku karijeru te je do sada izdala dva albuma, ‘Anywhere I Lay My Head’ i ‘Break up’.

Slobodno je se može proglasiti i seks simbolom Hollywooda modernog doba, budući da je jedina žena koja je dvaput izabrana za najseksi ženu od strane magazina ‘Esquire’.

A evo i par zanimljivosti o glumici koje možda niste znali:

Scarlett je 1997. glumila u trećem dijelu filma ‘Sam u kući’, gdje je glumila stariju sestru Molly.

Najdraži dio njezina tijela su joj usne.

Nije dobila ulogu Lisbeth Salander u filmskoj adaptaciji romana ‘The Girl with the Dragon Tattoo’ jer je previše lijepa.

Francuski bend The Teenager napisao je pjesmu o njoj, ‘Scarlet Johansson’, a 2007. glumila je u spotu Justina Timberlakea ‘What Goes Around Comes Around’.

Toliko je opsjednuta dermatologijom da provodi sate gledajući medicinske dokumentarce i pomaže prijateljima s problemima na koži.

Povratak na Net.hr