ŠTO VI KAŽETE?

SAŠA BROZ SE BEZ MILOSTI OKOMILA NA ČILIĆA ZBOG ŽULJEVA: ‘One cijelu karijeru trpe, šute i ne lijepe fotografije ozljeda’

Nakon što su hrvatskom tenisaču Marinu Čiliću žuljevi stvorili ogroman problem u finalu Wimbledona, zbog čega je u konačnici i izgubio veliko londonsko finale protiv neuništivog Švicarca Rogera Federera, o svemu se na Facebooku izjasnila i redateljica te unuka Josipa Broza Tita – Saša Broz.

Unatoč bolnim grimasama, pa čak i suzama, Saša Broz nije pronašla previše suosjećanja za hrvatskog tenisača, dapače, otvoreno mu zamjera dramatiziranje oko žuljeva.

Kako bi dodatno pojasnila svoj stav, objavila je fotografiju “izranjavanog” stopala jedne balerine te u statusu istaknula da one cijelu karijeru trpe i šute.

“”Ovako izgleda stopalo balerine. Ne bilo koje već gotovo svake !! Cijelu karijeru šute i trpe i ne lijepe fotografije ozljeda okolo tražeći da im se ‘oprosti’ uspjeh ili pad!! Drago društvance, ovo znam iz prve ruke, odnosno noge. Toliko o tri i pol žulja koja nam upravo trljaju o nos iz Wimbledona!!”, napisala je Broz na Facebooku.

Slažete li se s njom?

Povratak na Net.hr