KUKURUZ S TARTUFIMA

SAMO ZA PRAVE GURMANE: Scarlett Johansson otvara luksuzni restoran – kokica

Holivudska filmska zvijezda u Parizu otvara gurmansku pečenjaru Popcorna u kojoj će služiti kokice spravljene po receptima poznatog njujorškog kuhara.

Scarlett Johansson otvara u subotu u Parizu pečenjaru kokica. No, ne bilo kakvu, već gurmansku u kojoj će služiti kokice spravljene po receptima poznatog njujorškog kuhara.

A JOŠ JE MLADA: Scarlett Johansson Hollywoodu je već zaradila nezamislivo brdo para

Glumica u Parizu provodi velik dio godine, pa će u svome restoranu “Yummy Pop shop” čak i osobno posluživati goste.

#scarlettjohansson #scarlettjohanssonaddict

A post shared by Scarlett Johansson (@scarlettjohanssonaddict) on

Scarlett je restoran kokica otvorila u povijesnoj, aristokratskoj četvrti Marais, a bude li posao cvjetao, nada se proširiti poslovanje otvaranjem novih lokala.

JER TO NIJE NIMALO JEZIVO: Kinez napravio robota koji izgleda kao Scarlett Johansson

Glumičin glasnogovornik u Los Angelesu rekao je da Johansson obožava kokice i da će se u Parizu obroci pripremati na licu mjesta sa sezonskim dodacima.

Kokice s tartufima, parmezanom, kaduljom…

#scarlettjohanssonaddict #scarlettjohansson

A post shared by Scarlett Johansson (@scarlettjohanssonaddict) on

Kuhar Will Horowitz iz njujorških restorana Ducks Eater i Harry and Ida’s osmislio je meni u suradnji s glumicom i njenim suprugom Romainom Dauriacom. Johannson osobno najviše voli kokice s okusom tartufa, parmezana i kadulje, a među receptima bit će i kokice s morskom solju i maslinovim uljem.

Stručnjaci ocjenjuju da trenutak za inauguraciju nije mogao biti sretnije odabran jer je francuska prijestolnica zapljusnuta američkim utjecajem u kulinarstvu pa se po Parizu otvaraju restorani koji poslužuju “brunches” (mješavina doručka i ručka), a čak 70 posto restorana uvrstilo je na svoje jelovnike hamburgere.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr