OPORAVLJA SE

ŠABANOVA KĆI PROGOVORILA O TRAGIČNOM GUBITKU BEBE: ‘Kad se u obzir uzme sve kroz šta sam prošla, dobro sam’

Ilda tvrdi kako zbog kćeri Eme mora biti snažna te se fokusirati na oporavak

Kći preminulog pjevača Šabana Šaulića, Ilda Šaulić (41), izgubila je bebu. Pjevačica je početkom srpnja objavila kako sa suprugom Bojanom Vučkovićem, očekuje prinovu, a istovremeno je bila pozitivna na Covid 19, piše Srbija danas.

Ilda je test na koronavirus napravila zbog trudnoće i brojnih kontakata koje je imala sredinom lipnja na proslavi rođendana brata Mihajla. No bebu je izgubila te se, kaže, pomirila sa situacijom.

“Kad se u obzir uzme sve kroz šta sam prošla, dobro sam. Naravno i dalje osjećam neke posljedice intervencije, ali sve će to proći. Mnogo je važnije da sam usprkos svemu uspjela sačuvati unutarnji mir, da sam se pomirila sa situacijom, u čemu su mi neizmjerno pomogli i obitelj i prijatelji koji su za mene tu u dobru i u zlu”, rekla je.

Svu snagu preusmjerila je na oporavak

Ilda tvrdi kako zbog kćeri Eme (3) mora biti snažna te se fokusirati na oporavak.

“Zasad, sva moja snaga je preusmjerena na oporavak, jer postoje ljudi kojima sam potrebna, prije svega moja kćer Ema. Upravo zbog nje moram biti snažna čak i u najtežim trenucima”.

Ema je, tvrdi Ilda, jako pametna i zrela djevojčica.

“Na svu sreću, imam pametno i za svoje godine zapanjujuće zrelo dijete. Svakome tko se javi na telefon je govorila kako će dobiti brata ili seku. Ovo je prihvatila kao neizbježno. Ona je inače takva. Kada je tata poginuo, govorili smo joj kako je on na putu, pokušavajući da je na taj način poštedimo. Nismo znali kako da joj kažemo istinu, a da ona to razumije i prihvati. I onda je jednom prilikom, kada smo joj dali taj odgovor rekla ‘Moj djed nije na putu, on je s anđelima’. Bili smo šokirani, ali smo shvatili da od nje ne treba kriti previše stvari”, kazala je.

Povratak na Net.hr