URNEBESNA ZEZANCIJA

RUGLO BALKANA: Svi se smiju proslavi 18. rođendana Cecine kćeri

Ukoliko ste se jučer ulogirali na Facebook, sigurno ste vidjeli da je bar jedan od vaših prijatelja potvrdio dolazak na događaj naziva Kupovina poklona za Anastasijino punoletstvo.

Događaj na kojeg je dolazak potvrdilo preko 141.000 ljudi, a još ih je 65.000 zainteresirano, postao je ultimativni hit u Srbiji, ali i na cijelom Balkanu.

“Zamolio bih sve ljude dobre volje da učestvuju u ovoj akciji, jer Anastasija je ono najvrednije što Srbi i Srbija ima”, poručio je organizator događaja.

Radi se o Anastasiji Ražnatović, kćeri turbo folk zvijezde Cece i njezinog muža, pokojnog zapovjednika Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića Arkana.

Anastasija je jako aktivna na društvenim mrežama, a po njenim fotografijama nikad ne biste pogodili da je riječ o djevojci koja još uvijek ima 17 godina.

U medijima je već prisutna pompa oko njezinog 18. rođendana i zabave koju joj majka organizira za 25. svibanj. Lavina šaljivih komentara krenula je sama od sebe, a ideja o poklonima za Anastasiju ima raznih – od crnohumornih do gostiju iznenađenja koji uključuju njezinog pokojnog oca, Severine i Kolinde Grabar Kitarović.

28

“Hoće li biti problema ako ti donesem poklon drugi dan, pošto moji tek prvog dobijaju platu?”, “Nemam para za poklon Vučić sve ukrao, zato sam odlučio pokloniti sebe meni dragoj Anastasiji”, “Premijer Cipra proglasio 25. maj neradnim danom”, neki su od najboljih komentara.

Tu su naravno i poruke slavnima, koji bi mogli doći na feštu, ali i samoj Anastasiji.

51 6 71

Povratak na Net.hr