GOVORILA O LJUBAVI

ROZGA NAPOKON PROGOVORILA NAKON PREKIDA SA STJEPANOM HAUSEROM: ‘Istina uvijek izađe na vidjelo’

Pjevačica je sredinom rujna priopćila javnosti da je njena ljubavna veza s članom dvojca 2Cellos završila, no tek je sada odlučila govoriti o tome.

Jelena Rozga je mjesec dana nakon prekida sa Stjepanom Hauserom napokon smogla snage da prokomentira gdje je puklo između njih.

JELENA ROZGA I STJEPAN HAUSER VIŠE NISU ZAJEDNO! Pjevačica i violončelist prekinuli nakon dvije i pol godine veze

“Svaka pogreška, svaka kriva odluka, bila je životna škola iz koje sam učila. Prije sam bila tvrdoglavija, pogreške nisam priznavala, inatila se, ali to je bio proces učenja. Sve ono što danas jesam, postala sam zbog svojih pobjeda i poraza”, rekla je Rozga te dodala kako je danas naučila priznati svoje pogreške.

“Danas pogreške priznajem, a uspjehe ponosnije slavim. Prije sam bila ishitrenija, odlučivala sam na prvu, slušajući srce. Danas sam nekako odraslija, slušam instinkte, osluškujem svoje srce, ali slušam i što mi razum govori, svaka odluka koju u tom trenutku donesemo, čini nam se najboljom, ali vrijeme nam pokaže jesmo li zaista bili u pravu”, rekla je pjevačica za Story te dodala:

“Čovjek je u stanju prepoznati ljubav tek kada je iskusi. Bez obzira na to kako je definirate, ljubav je jedina prava istina u povijesti ljudskoga roda. Ja sam žena u čijem će srcu ljubav uvijek stanovati.”

Rozga i HauserFoto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Mediji su se nedavno raspisali o Jeleninoj aferi s nogometašem Kristijanom Ipšom. On se navodno hvalio prijateljima da se dopisuje s pjevačicom, a ona je rekla da se toga “ne sjeća”.

Njezin bivši ‘vječni zaručnik’ Hauser se pak u posljednje vrijeme često druži s jednom od najpoznatijih svjetskih pijanistica, Lolom Astanovom.

Povratak na Net.hr