IPAK JE POKLEKNUO

ROGOZNICA IPAK PRIZNAO AFERU S ATRAKTIVNOM DOMINOM: ‘Žao mi je što sam popustio muškim hormonima i povrijedio obitelj’

Glazbenik je još jučer govorio da on ne mora biti autor spornih poruka, no danas je već promijenio priču

Iako su oboje tvrdili da razlog za razvod nije treća osoba, u javnost su počeli curiti dokazi da ipak nije sve kako se čini. Zadarski kantautor Boris Rogoznica (31) navodno je godinama varao svoju suprugu, glumicu i voditeljicu Doris Pinčić (31).

https://www.instagram.com/p/CBTamV9J1i1/

Glasine o preljubu krenule su nakon što su u javnost puštene vruće prepiske između Borisa i fatalne domine i pjevačice poznate pod imenom Alex Ognjena (36). Rogoznica je još jučer demantirao kako je on autor spornih poruka te tvrdio da je sve moglo biti namješteno.

https://www.instagram.com/p/CCygoJ5JxhX/

Sada je ipak priznao aferu

Danas je priča poprimila drugačiji kontekst. Pjevač je za časopis Story priznao svoju izvanbračnu aferu i iskazao žaljenje zbog “švrljanja”.

https://www.instagram.com/p/CDJx-q3Jd9y/

TKO JE NAVODNA LJUBAVNICA BORISA ROGOZNICE? Naziva se Alex Ognjena, bila je na ‘Farmi’, zna tetovirati, ali to nije sve

“Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ‘muškim hormonima’ i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednoga dana”, izjavio je za Story.

https://www.instagram.com/p/CBp2vyxpi50/

Odnos između Alex i Borisa većinom se temeljio na uzajamnim strastima, a njihovo dopisivanje i tajno nalaženje trajalo je godinama. Osim što joj je slao vruće poruke, Rogoznica je ponekad starleti spominjao suprugu, prepričavao joj kada bi se posvađali, ali i kada bi riješili nesuglasice.

https://www.instagram.com/p/CDB033EJmkY/

Brisao je njihove razgovore

Govorio joj je kako želi spasiti brak. A onda bi se brzo prebacio na laskanje i dijeljenje komplimenata glazbenici.

https://www.instagram.com/p/CC-YzffpYjk/

“Ti si zgodna i jako izazovna. Muškarac u meni silno želi uživati u tebi. Ali to nije ono što bi me napunilo i usrećilo dugoročno. Zbilja osjećam da si, osim tog seksepila, mnogo više. Da možeš dati podršku, prijateljstvo i ljubav”, pisao je Boris Ognjeni.

https://www.instagram.com/p/CBIdKmPJNgp/

A zavodila je i Alex. Slala mu je provokativne fotografije svoje stražnjice, a on joj je uzvraćao kadrovima svojega golog tijela. Nestašni Boris ispitivao je Alex ima li kakve seksi igračke u kolekciji te je izrazio želju da ga nauči kako se rabe. No, čini se kako Boris nije želio da njihove tajne prepiske izađu u javnost ili da netko sazna. Poručio joj je da on “briše razgovore u svakom slučaju”.

https://www.instagram.com/p/CCCJxrFJ8iG/

Povratak na Net.hr