banner

SLAVNA PJEVAČICA

RITA ORA POKRENULA PRIVATNU ISTRAGU: Želi znati tko ju je prijavio zbog rođendanskog tuluma: ‘Smišlja plan i postavlja zamku…’

Rita je priredila zabavu za 30 ljudi zbog čega je intervenirala policija, a ona je dobila novčanu kaznu od 10.000 funti

Pjevačica Rita Ora je za svoj 30. rođendan u subotu navečer organizirala zabavu na koju je pozvala 30 prijatelja i tako prekršila epidemiološke mjere o zabrani okupljanja. Intervenirala je policija, a Rita je dobila novčanu kaznu od 10.000 funti.

RITA ORA ORGANIZIRALA RAZUZDANI TULUM USRED LOCKDOWNA: ‘Zar ona misli da za nju pravila ne postoje jer je slavna i bogata?’

Slavna Kosovarka kasnije se ispričala zbog svoje “ozbiljne i neoprostive pogreške u prosudbi” te otkazala gostovanje u TV emisiji “Jonathan Ross Show”. Prema pisanju Mirrora, pjevačica je pokrenula privatnu istragu kako bi pronašla osobu koja ju je prijavila policiji.

RITA ORA USKOČILA U TAJICE I POKAZALA ZAVIDNU FIGURU: Slavna pjevačica prošetala je bez zaručničkog prstena

“Smišlja plan i postavlja zamku – uznemirena je i paranoična, sumnja da ju je odao netko iz vlastita društva. Zabava je trebala biti tajna, a na vratima restorana pojavili su se policajci i fotografi – Rita ne isključuje niti činjenicu da joj je možda htjela napakostiti osoba koja nije dobila pozivnicu za rođendansku zabavu, sve je moguće”, rekao je izvor blizak Ori.

Povratak na Net.hr