OTIŠLA DO PREDSJEDNIKA

RIHANNA IMA VAŽNU MISIJU: ‘U rujnu ćemo imati jednu uistinu veliku objavu’

Svjetska pop zvijezda Rihanna susrela se u Parizu s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom, s kojim je razgovarala o humanitarnim aktivnostima u području zdravstvene skrbi i obrazovanja.

Pjevačica s Barbadosa osnovala je 2012. godine Zakladu Clara Lionel, neprofitnu organizaciju za promicanje projekta stipendiranja diljem svijeta.

“Usmjerili smo se na teme obrazovanja s globalnog stajališta i u rujnu ćemo imati jednu uistinu veliku objavu”, kazala je Rihanna o susretu s francuskim predsjednikom, ne navodeći detalje.

Popularna pjevačica na svom Twitter računu ima 75 milijuna sljedbenika, a tu je činjenicu iskoristila i kako bi se nedavno susrela s drugim svjetskim čelnicima poput kanadskog premijera Justina Trudeaua ili argentinskog čelnika Mauricija Macrija, s kojima je također razgovarala o obrazovanju.

when you see the future of education getting bright

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Francuski predsjednik pak sa svoje je strane također zainteresiran za suradnju sa svjetski popularnim osobama iz svijeta glazbe pa je tako nedavno razgovarao s pjevačem megapopularne irske skupine U2 Bonom Voxom o smanjenju siromaštva i akcijama s tim u vezi, osobito u Africi.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr