SKROZ INTIMNO

RICKY MARTIN POKAZAO NOVO LJUBAVNO GNIJEZDO: Mazio se sa suprugom, otkrio i što rade u kojoj prostoriji

Latino zavodnik otkrio je kako se nakon dvije godine veze vjenčao sa svojim partnerom te je pustio javnost u njihovu velebnu vilu od 11.000 kvadratnih metara.

“Osjećaj je sjajan. Ne mogu ga opisati kao svog zaručnika. Ne mogu. On je moj suprug, moj muškarac”, rekao je pjevač Ricky Martin (46) nakon vjenčanja sa svojim partnerom, sirijskim slikarom Jwanom Yosefom (33).

 

Imanje od 11.000 kvadratnih metara

Kao svaki novi bračni par, supružnici su se bacili u potragu za savršenim “gnijezdom”. “Razmišljali smo o New Yorku ili Londonu i naposljetku zaključili da nam ovdje najviše odgovara. Nije nam trebalo dugo da se odlučimo. U tri dana smo pregledali preko 25 vila i odlučili se za ovu ‘ljepoticu'”, rekao je Ricky za Architectural Digest. Par je odabrao modernističku rezidenciju od 11.000 kvadratnih metara, od čega 3000 zauzima vila koju je 1953. osmislio arhitekt Gregory Ain za uglednog psihijatra Freda Feldmana i njegovu suprugu Elaine.

“Mi smo kuću malo preuredili po svojim zamislima, a tu se najviše istaknuo moj suprug, koji je veliki umjetnik. To je naše gnijezdo i smiruje nas provoditi slobodno vrijeme ovdje”, priča glazbenik. Dodaje kako im je u svemu pomogao i dizajner interijera Nate Berkus (46), koji je poznato TV lice, a upoznali su ga preko zajedničkih prijatelja.

RICKY MARTIN POSTAO SUPRUG: Slavni pjevač otkrio da je već potpisao papire sa svojim dugogodišnjim partnerom

Najviše vremena provode u kuhinji

Seksi Portorikanac kaže kako im je bilo važno da se dom svidi i njihovim blizancima MatteuValentinu (9), koje im je rodila surogat majka. Dječacima su, kaže, objasnili kako sada imaju dvojicu tata. Martin ne krije da bi jednoga dana volio imati i kćer.

“Sobu koja je bila predviđena za jogu, preuredili smo u Jwanov atelier za slikanje. Još moramo poraditi na mom glazbenom studiju”, objašnjava pop pjevač. Dodaje kako ipak najviše vremena provode u prostranoj kuhinji jer obojica vole dobru hranu.

Poljubili se pred kamerom

“Napravio sam si i ormar iz snova. Moram priznati da je stalno u neredu, ali obožavam kako su stvari raspoređene u njemu. Mogao bih tu i prenoćiti”, našalio se. Novopečeni su supružnici bez problema razmjenjivali nježnosti dok su pokazivali svoje imanje, dok su se prije ustručavali javno grliti i ljubiti.

Javnost je za njihovo vjenčanje doznala sasvim slučajno, kad je Martin tijekom premijere serije ‘American Crime Story: Ubojstvo Giannija Versacea‘ u kojoj glumi D’Amica, dugogodišnjeg ljubavnika slavnog dizajnera, otkrio sretnu vijest.

Povratak na Net.hr