GLUMAC U ELEMENTU

RENE BITORAJAC LUDOM FOTKOM NASMIJAO HRVATE: ‘Jel do vas stigla ledena fronta?’ Ljudi ga zezaju: ‘Kak se to naslikavaš?’

Glumac se u svom stilu osvrnuo na val hladnoće koji je zadnjih dana okovao Hrvatsku

“Vjerujem da nekima više nije do zafrkancije, ali kaj nam još preostaje. Da čujemo, ‘ko je osjetio i kakva su iskustva?!”, napisao je Rene Bitorajac (48) na društvenim mrežama nakon snažnoga potresa koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju.

I dalje vođen stavom kako nam u svemu ovom zlu još jedino humor ostaje, popularni se glumac ponovno obratio svojim obožavateljima u zafrkantskome tonu; ovoga puta vezano uz val hladnoće koji je zadnjih dana okovao Hrvatsku.

RENE BITORAJAC NASMIJAVA INTERNET SVOJIM REAKCIJAMA NA STOŽER: ‘Pa kaj si ti lud’

Nasmijao 10.000 fanova

“Jel do vas stigla ledena fronta?! Bogami, sparine popustile…”, našalio se Bitorajac uz fotografiju na kojoj pozira s ledenim sigama u nosu. U nastavku je dodao: “Šmrklji se zaledili.” Njegovu je objavu lajkalo više od 10.000 ljudi.

“Presmiješno”, “Opis: Škvadra još nije prešla sa zimskog na ljetni režim pranja”, “Kak se to naslikavaš, nosa si ni obrisal! Šmrkavec!”, “Moraš brže usisat jer zaledi. To dođe s godinama”, “Vidi Krpu, smrznula mu se voda u nosu k’o sibirskom losu”, zezaju glumca u komentarima.

Povratak na Net.hr