SVE JE NASMIJAO

RENE BITORAJAC JAVIO SE S CMROKA: ‘Samo Zagreb i Dubai imaju snijeg na takvim temperaturama. A mi nezahvalni, nema žive duše’

Fanovi su Renea nagradili brojim lajkovima i emojijima koji plaču od smijeha

Glumac Rene Bitorajac pratiteljima na Instagramu javio se sa zagrebačkog Cmroka. Podijelio im je dva selfija na kojima pozira na umjetnom snijegu koji tamo još uvijek stoji, iako je dnevna temperatura već danima iznad 15 °C.

RENE BITORAJAC LUDOM FOTKOM NASMIJAO HRVATE: ‘Jel do vas stigla ledena fronta?’ Ljudi ga zezaju: ‘Kak se to naslikavaš?’

“Samo Zagreb i Dubai imaju snijega na takvim temperaturama i na ravnom, doduše Dubai u zatvorenom prostoru… Ja sam danas bio i nema žive duše. Pa koliko smo nezahvalni! A vidi ljepote. Ma ‘ko to more platit? Pa mi”, napisao je u opisu objave uz hashtagove “Zagreb Dubai”, “nema predaje”, “nema otapanja”, “skijanje” “ima se može se”, “pa kaj si ti lud”.

Fanovi su Renea nagradili brojim lajkovima i emojijima koji plaču od smijeha, a neki su i izrazili svoje nezadovoljstvo s čelnim ljudima Zagreba.

RENE BITORAJAC NASMIJAVA INTERNET SVOJIM REAKCIJAMA NA STOŽER: ‘Pa kaj si ti lud’

“Sve se nema, a furaju se dva bubrega”, “Najjači si”, “Jači smo od Dubaija”, “Ima li bundi i zlata?”, “Kralj si”, “Još malo i okopnjet će i on, ali tužno je i zapravo sramotno koliko je i trajao”, komentirali su.

Povratak na Net.hr