Hot

KAKVA KRALJICA

RENATA IZ ‘LJUBAV JE NA SELU’ BACILA SE U YOUTUBERSKE VODE: Bježi od metle i dijeli svoje neobične recepte

Osebujna Brođanka snimila se kako bježi od metle uz taktove pjesme ‘Can’t Touch This’

Iako Renata Šapina nije uspjela osvojiti srce farmera Zorana Stričevića u ‘Ljubav je na selu’, 47-godišnja Brođanka uživa u novostečenoj slavi.

OSEBUJNA RENATA OTKRILA ZAŠTO ‘NIŠTA NE RADI’ U ŽIVOTU: ‘Moji su 1985. dobili na lutriji, osvojili su jackpot…’

Nakon što je na početku showa stekla simpatije gledatelja izjavom kako ništa ne radi i ne zna držati metlu u rukama, sada se bacila na snimanje YouTube videa.

Renatu očito negativne reakcije nisu pogodile jer se snimila kako bježi od metle uz pjesmu ‘Can’t Touch This’.

Usto, pohvalila se i svojim kulinarskim umijećem te je gledateljima objasnila kako pripremiti kuhani čips te pizzu iz šalice u mikrovalnoj.

Inače, Renata je nedavno u ekskluzivnom razgovoru za RTL.hr otkrila da su nakon obiteljske tragedije njezini teta i tetak osvojili na lutriji te joj se tada promijenio život.

NEZABORAVNO PREDSTAVLJANJE SLAVONKE RENATE (47): ‘Izlazim, ispijam kave, šopingiram. Ništa ne radim i tako cijeli život’

“Osvojili su jackpot u Njemačkoj i odlučili se vratiti u Slavonski Brod te živjeti sa mnom i bakom. Tada nam se život mijenja. Zato sam rekla da ne radim, iako sam i radila. Imala sam dva kafića, jedan u Brodu, a jedan u Trogiru. Zadnjih 15 godina ne radim”, izjavila je.

Sve o showu ‘Ljubav je na selu’ čitajte i gledajte na RTL.hr-u.

Povratak na Net.hr