JOŠ JEDAN PREDATOR

REDATELJ OPTUŽEN ZA ZLOSTAVLJANJE 300 ŽENA PORUČIO: ‘Svima koji govore te laži o meni želim je*eno pljunuti u lice’

Tobacka je više od 300 žena optužilo za seksualno zlostavljanje. Među njima su i neke poznate glumice.

Holivudski redatelj James Toback se u intervjuu za Rolling Stone osvrnuo na optužbe za seksualno zlostavljanje.

“Sama ideja da bih nekome dao ulogu zbog nečega osim njegova ili njenog talenta je besmislena i odvratna. Svatko tko kaže drugačije je lažljivi se*onja ili ku*ka ili oboje”, rekao je Toback te dodao da svima koji ga nazivaju predatorom želi “pljunuti u je*eno lice”.

Toback se osvrnuo na optužbe glumice Ambike Leigh koja da se trljao o njenu nogu dok nije svršio u hlače te glumice Sari Kamin koja tvrdi da je tražio da se skine pred njim nakon čega joj je pregledao tijelo te se trljao o nju u odjeći.

James TobackFoto: AFP

Toback je negirao obje optužbe. Leighinu tvrdnju je nazvao “potpunom laži”: “Nikad u životu nisam čuo to ime, a vjerujte da bih ga upamtio jer je vrlo neobično”.

Kamininu priču je nazvao “glupom”.

“To su ljudi koje ne poznajem i stvari koje nikad ne bih učinio. Nije vrijedno govoriti o tome, idiotski je”, kazao je redatelj za Rolling Stone.

Intervju je obavljen 17. listopada. Pet dana kasnije, LA Times je objavio da ga 38 žena optužuje za seksualno zlostavljanje.

Sada se taj broj popeo na više od 300 žena. Među njima su i glumice Rachel McAdams, Julianne Moore i Selma Blair, koja tvrdi da joj je Toback prijetio.

Povratak na Net.hr