A TEK JOJ JE 21 GODINA

REALITY ZVIJEZDA OTKRILA KAKVU DRAMU PROLAZI VEĆ PAR TJEDANA: ‘Savjetovali su mi da uklonim madež s noge. Nalazi su zastrašujući…’

Liječnici su Molly-Mae prije tri tjedna savjetovali da ukloni madež s noge

Britanska reality zvijezda Molly-Mae Hague (21) na svom je Instagram Storyju opisala kavu dramu već tjednima prolazi, a sve je počelo s jednim naizgled bezazlenim madežom kojeg je imala na nozi.

“Prije otprilike tri tjedna savjetovali su mi da treba ukloniti madež koji imam na nozi. Zahvat sam obavila u roku od nekoliko dana. Prošlog tjedna sam dobila nalaze i mogu reći da definitivno nisu bili ono što sam očekivala. Pokušavala sam procesuirati tu informaciju dok sam uz to još bila prezauzeta poslom. Nije bilo lako.

Instagram/Molly-Mae Hague

Još uvijek mi ne mogu dati punu dijagnozu dok se ne izvrši daljnja procedura i dok ne dobijem te rezultate, ali za sada samo pokušavam ostati pozitivna. Nikad nisam mislila da će mi se u 21. godini dogoditi nešto slično i to je vrlo zastrašujuće, ali znam samo da moram podijeliti svoju priču i ono kroz što prolazim kako bih podigla svijest o toj tematici…

Javljat ću vam se s novostima što više mogu. Primila sam gomilu vaših poruka podrške i ljubavi i to mi puno znači. Zdravlje vam mora biti na prvom mjestu i znam da su neki od vas možda ovo već prošli… Voljela bih da mi se javite”, napisala je Molly-Mae.

View this post on Instagram

One from the archives🌛

A post shared by MOLLY-MAE (@mollymaehague) on

View this post on Instagram

Meet me by the river

A post shared by MOLLY-MAE (@mollymaehague) on

View this post on Instagram

My love for these boots will never end….

A post shared by MOLLY-MAE (@mollymaehague) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr