NAKON PET GODINA BRAKA

RAZVODI SE SESTRA BEYONCE KNOWLES: ‘Prije 11 godina upoznala sam fantastičnog čovjeka koji je promijenio moj život…’

Solange i Ferguson vjenčali su se u opernoj kući Marigny u New Orleansu 2014. godine

Američka pjevačica Solange Knowles, sestra Beyonce Knowles, na Instagramu je objavila da se razvodi od supruga Alana Fergusona s kojim je bila u braku pet godina.

“Posljednje dvije godine donijele su mi više fizičke i duhovne tranzicije i evolucije nego ikad prije. Tijelo mi nije ostavilo izbora nego da slušam i budem mirna unutar te tišine i započnem svoj put u suočavanju sa svojim najgorim neprijateljem, strahom. Od tinejdžerskih dana živim svoje najbolje i najgore trenutke pred svjetlima reflektora i javnosti. Uvijek sam pokušavala živjeti u svojoj istini, bez obzira koliko bila ružna ili puna ljubavi… Prije 11 godina upoznala sam fantastičnog čovjeka koji je promijenio moj život i smisao postojanja. Početkom ove godine razdvojili smo se.

Smatram da je potrebno zaštititi svetost moje osobne istine i živjeti u njoj u potpunosti, onako kako sam živjela i prije. Nepravedno je ne imati moć vlastite priče dok je sami oblikujete i mijenjate. Nisam savršena, ali naginjem u strah od nepoznatog i svu slavu i moć za koju znam da postoje unutar boga i milosti svemira. Neka svi vaši prijelazi, bez obzira koliko veliki ili mali bili, budu blagi prema vama i ispunjeni nevjerojatnom ljubavlju i svjetlošću”, napisala je Solange koja se za Fergusona udala u studenom 2014. godine u opernoj kući Marigny u New Orleansu.

NEODOLJIVE SEKSI OBLINE: Ove zvijezde ne mare za nekoliko nakupljenih kilograma, izgledaju fenomenalno

Solange KnowlesFoto: Profimedia

Na vjenčanju su bili Beyonce sa suprugom Jay Z-jem i kćerkicom Blue Ivy, a najvažniji gosti morali su nositi odjeću od slonovače.

TEŽAK VIŠE OD MILIJARDU DOLARA: Ovaj slavni glazbenik je prvi reper milijarder

Kelly Rowland, Solange Knowles, Alan Ferguson, Jay Z, Beyonce KnowlesFoto: Profimedia

Povratak na Net.hr